פבלובה עם קצפת ופירות יער של ישראל אהרוני
ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים לפסח שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו - פבלובה עם קצפת ופירות יער. כל אחד מקבל ביס מתוק של מרנג מתפצח, קרם קטיפתי ופירות טריים
ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים לפסח שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו - פבלובה עם קצפת ופירות יער. כל אחד מקבל ביס מתוק של מרנג מתפצח, קרם קטיפתי ופירות טריים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4090.0 קק״ל 4090.0 קק״לפחמימות 505.0 גרם 505.0 גרםשומן 198.6 גרם 198.6 גרםנתרן 1290.2 מ״ג 1290.2 מ״גחלבון 45.2 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 125.1 גרם 125.1 גרםכולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 1014.7 מ״ג 1014.7 מ״גברזל 55.1 מ״ג 55.1 מ״גאשלגן 1171.3 מ״ג 1171.3 מ״גאבץ 19.2 מ״ג 19.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות ו-25 דק׳
-
קלוריות4090
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4090.0 קק״ל 4090.0 קק״לפחמימות 505.0 גרם 505.0 גרםשומן 198.6 גרם 198.6 גרםנתרן 1290.2 מ״ג 1290.2 מ״גחלבון 45.2 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 125.1 גרם 125.1 גרםכולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 1014.7 מ״ג 1014.7 מ״גברזל 55.1 מ״ג 55.1 מ״גאשלגן 1171.3 מ״ג 1171.3 מ״גאבץ 19.2 מ״ג 19.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 4090 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרנג
-
5 חלבונים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קליפת לימון
קרם
-
1 חבילה גבינת מסקרפונה
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קליפת לימון
קישוט
-
2 כוסות פירות יער טריים
-
4 כפות גראנד מרנייה
-
1 חופן נענע
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-100 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והקורנפלור וממשיכים להקציף לקצף יציב. מקפלים פנימה בעדינות את גרידת הלימון ותמצית הווניל. משטחים את המרנג בתבנית האפייה לדיסקית בקוטר שרוצים ואופים שעתיים. מצננים בתנור הסגור לפחות שעה.
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינה, השמנת המתוקה, הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון לקצף יציב.
- מניחים את הקרם על המרנג. מערבבים את הפירות עם הליקר והנענע ומניחים על הקרם. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-100 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המרנג: במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והקורנפלור וממשיכים להקציף לקצף יציב. מקפלים פנימה בעדינות את גרידת הלימון ותמצית הווניל. משטחים את המרנג בתבנית האפייה לדיסקית בקוטר שרוצים ואופים שעתיים. מצננים בתנור הסגור לפחות שעה.
- מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינה, השמנת המתוקה, הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון לקצף יציב.
- מניחים את הקרם על המרנג. מערבבים את הפירות עם הליקר והנענע ומניחים על הקרם. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן