פבלובה עם קצפת ופירות יער של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים לפסח שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו - פבלובה עם קצפת ופירות יער. כל אחד מקבל ביס מתוק של מרנג מתפצח, קרם קטיפתי ופירות טריים
ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים לפסח שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו - פבלובה עם קצפת ופירות יער. כל אחד מקבל ביס מתוק של מרנג מתפצח, קרם קטיפתי ופירות טריים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    4090
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4090.0 קק״ל 4090.0 קק״ל
    פחמימות 505.0 גרם 505.0 גרם
    שומן 198.6 גרם 198.6 גרם
    נתרן 1290.2 מ״ג 1290.2 מ״ג
    חלבון 45.2 גרם 45.2 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 125.1 גרם 125.1 גרם
    כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 1014.7 מ״ג 1014.7 מ״ג
    ברזל 55.1 מ״ג 55.1 מ״ג
    אשלגן 1171.3 מ״ג 1171.3 מ״ג
    אבץ 19.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    4090
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4090.0 קק״ל 4090.0 קק״ל
    פחמימות 505.0 גרם 505.0 גרם
    שומן 198.6 גרם 198.6 גרם
    נתרן 1290.2 מ״ג 1290.2 מ״ג
    חלבון 45.2 גרם 45.2 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 125.1 גרם 125.1 גרם
    כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 1014.7 מ״ג 1014.7 מ״ג
    ברזל 55.1 מ״ג 55.1 מ״ג
    אשלגן 1171.3 מ״ג 1171.3 מ״ג
    אבץ 19.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים ללא גלוטן
ישראל אהרוני
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-100 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את המרנג: במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והקורנפלור וממשיכים להקציף לקצף יציב. מקפלים פנימה בעדינות את גרידת הלימון ותמצית הווניל. משטחים את המרנג בתבנית האפייה לדיסקית בקוטר שרוצים ואופים שעתיים. מצננים בתנור הסגור לפחות שעה.
  3. מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינה, השמנת המתוקה, הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון לקצף יציב.
  4. מניחים את הקרם על המרנג. מערבבים את הפירות עם הליקר והנענע ומניחים על הקרם. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה עם קצפת ופירות יער של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות