-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 51.2 קק״ל 409.6 קק״לפחמימות 5.3 גרם 42.7 גרםסוכר 3.3 גרם 26.1 גרםשומן 3.1 גרם 25.1 גרםנתרן 1.9 מ״ג 14.9 מ״גחלבון 0.4 גרם 3.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 80.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 47.7 מ״ג 381.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות51
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 51.2 קק״ל 409.6 קק״לפחמימות 5.3 גרם 42.7 גרםסוכר 3.3 גרם 26.1 גרםשומן 3.1 גרם 25.1 גרםנתרן 1.9 מ״ג 14.9 מ״גחלבון 0.4 גרם 3.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 80.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 47.7 מ״ג 381.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 51 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עד להזהבה בסיר עמוק עם מעט שמן זית.
- מוסיפים את השום לעוד דקת טיגון ומיד מוסיפים את רוטב העגבניות והמים.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את האורז.
- מתבלים במלח, פלפל וסוכר וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך 25 דקות עד שהאורז מוכן.
- מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים עם כפית שמן זית טרי מעל.
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עד להזהבה בסיר עמוק עם מעט שמן זית.
- מוסיפים את השום לעוד דקת טיגון ומיד מוסיפים את רוטב העגבניות והמים.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את האורז.
- מתבלים במלח, פלפל וסוכר וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך 25 דקות עד שהאורז מוכן.
- מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים עם כפית שמן זית טרי מעל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן