משביע, טעים ומזין: פילה לברק פריך עם חצאי בטטה אפויה וברוקולי
רוצים ארוחה שלמה במכשיר אחד קלילה, טעימה, מזינה ומאוזנת? אז המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם: פילה לברק קריספי עם ירקות והמון טעמים
רוצים ארוחה שלמה במכשיר אחד קלילה, טעימה, מזינה ומאוזנת? אז המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם: פילה לברק קריספי עם ירקות והמון טעמים
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1123.7 קק״ל 1123.7 קק״לפחמימות 47.3 גרם 47.3 גרםשומן 48.5 גרם 48.5 גרםנתרן 2297.4 מ״ג 2297.4 מ״גחלבון 116.6 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרםשומן רווי 9.6 גרם 9.6 גרםכולסטרול 172.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 89.8 מ״ג 89.8 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 1753.1 מ״ג 1753.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1124
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1123.7 קק״ל 1123.7 קק״לפחמימות 47.3 גרם 47.3 גרםשומן 48.5 גרם 48.5 גרםנתרן 2297.4 מ״ג 2297.4 מ״גחלבון 116.6 גרם 116.6 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 3.8 גרםשומן רווי 9.6 גרם 9.6 גרםכולסטרול 172.0 מ״ג 172.0 מ״גסידן 89.8 מ״ג 89.8 מ״גברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 1753.1 מ״ג 1753.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1124 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
פילה דג
-
2 פילה דגי לברקעם העור, נקי מעצמות
-
1/4 כפית ראס אל חנותאו בהרט
-
1/4 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 קורט מלח דק
-
2 כפות שמן זית
ירקות
-
1 בטטה בינוניתעם הקליפה, חתוכה לרבעים
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
-
2 ראשי ברוקוליחתוכים לפרחים
אופן הכנה
- מכינים את הדג: מתבלים את הדג בכל התבלינים.
- מניחים על פלטת הגריל כאשר הצד של העור לכיוון הפלטה (לכיוון מטה) וצולים במצב “גריל” MAX ל-8 דקות .
- מכינים את הירקות: מערבבים את הבטטה עם שמן הזית והתבלינים. מניחים בסיר שבמכשיר. מעבירים למצב “צלייה” בחום של 190 מעלות למשך 30 דקות.
- מוסיפים את הברוקולי כעבור 20 דקות, שיתבשל יחד עם הבטטה בעשר הדקות האחרונות לבישול ומוציאים הכל יחד מהמכשיר.
אופן הכנה
- מכינים את הדג: מתבלים את הדג בכל התבלינים.
- מניחים על פלטת הגריל כאשר הצד של העור לכיוון הפלטה (לכיוון מטה) וצולים במצב “גריל” MAX ל-8 דקות .
- מכינים את הירקות: מערבבים את הבטטה עם שמן הזית והתבלינים. מניחים בסיר שבמכשיר. מעבירים למצב “צלייה” בחום של 190 מעלות למשך 30 דקות.
- מוסיפים את הברוקולי כעבור 20 דקות, שיתבשל יחד עם הבטטה בעשר הדקות האחרונות לבישול ומוציאים הכל יחד מהמכשיר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
מכיוון שלא מכינים את הדג עם הירקות יחד, למה לא להתחיל עם הירקות ואחרי כן להכין את הדג?
הי נוגה. אפשר בהחלט להתחיל מהירקות ולעבור לדג.
הכנתי את המתכון עם פילה אמנון, יצא פצצה
רשום שלא מומלץ להשתמש עם שמן זית במכשיר – מה אתם אומרים?
את שמן הזית שמים על הדג עם התבלינים ועל הירקות, לא מזלפים בתוך המכשיר עצמו באופן ישיר, אין עם כך בעיה.