-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 712.6 קק״ל 1425.3 קק״לפחמימות 104.3 גרם 208.5 גרםשומן 28.3 גרם 56.6 גרםנתרן 238.8 מ״ג 477.6 מ״גחלבון 11.0 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 17.1 גרם 34.3 גרםכולסטרול 110.6 מ״ג 221.2 מ״גסידן 363.5 מ״ג 727.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 629.2 מ״ג 1258.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות713
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 712.6 קק״ל 1425.3 קק״לפחמימות 104.3 גרם 208.5 גרםשומן 28.3 גרם 56.6 גרםנתרן 238.8 מ״ג 477.6 מ״גחלבון 11.0 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 17.1 גרם 34.3 גרםכולסטרול 110.6 מ״ג 221.2 מ״גסידן 363.5 מ״ג 727.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 629.2 מ״ג 1258.3 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 713 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצפת וניל
-
2כוסות או 2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 מקל וניל בינוני
-
1/4 כוס סוכר לבן
משקה
-
4 כדורי גלידת וניל
-
1/4 כוס אספרסו
-
1 כוס קוביות קרח
-
1/3 כוס חלב 3%
קישוט
-
4 כפות סירופ שוקולד
אופן הכנה
- מכינים את הקצפת וניל: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים את השמנת והסוכר.
- חוצים את מקל הווניל ומוציאים את הגרגרים, מוסיפים לקערת המיקסר.
- מקציפים את התערובת עד שנוצרת קצפת יציבה וסמיכה.
- מעבירים למקרר לקירור.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- מכינים את המשקה: בכד בלנדר שמים את כל מרכיבי המשקה. מעבדים את המרכיבים בפולסים עד שקוביות הקרח נשברות לחתיכות די קטנות. אפשר גם לטחון לחלוטין.
- מעבירים את תערובת המשקה לכוסות הגשה. מניחים 2 כפות מקצפת הווניל מעל, ומקשטים בסירופ קרמל או שוקולד. מגישים מיד.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מכינים את הקצפת וניל: בקערת מיקסר עם וו בלון שמים את השמנת והסוכר.
- חוצים את מקל הווניל ומוציאים את הגרגרים, מוסיפים לקערת המיקסר.
- מקציפים את התערובת עד שנוצרת קצפת יציבה וסמיכה.
- מעבירים למקרר לקירור.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- מכינים את המשקה: בכד בלנדר שמים את כל מרכיבי המשקה. מעבדים את המרכיבים בפולסים עד שקוביות הקרח נשברות לחתיכות די קטנות. אפשר גם לטחון לחלוטין.
- מעבירים את תערובת המשקה לכוסות הגשה. מניחים 2 כפות מקצפת הווניל מעל, ומקשטים בסירופ קרמל או שוקולד. מגישים מיד.
צילום: שני הלוי
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן