סנו רקע

מתכון לשניצל תירס

אז מתכון לשניצל תירס אבל בגרסה של קובי אדרי - בואו תראו מתכון מהמם לפילה עוף מצופה בפירורי לחם ותירס שהולך להפוך את החזרה ללימודים של הילדים שלכם להרבה יותר קלה וטעימה!
אז מתכון לשניצל תירס אבל בגרסה של קובי אדרי - בואו תראו מתכון מהמם לפילה עוף מצופה בפירורי לחם ותירס שהולך להפוך את החזרה ללימודים של הילדים שלכם להרבה יותר קלה וטעימה!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.7 קק״ל 3310.2 קק״ל
    פחמימות 53.3 גרם 319.6 גרם
    שומן 13.5 גרם 80.8 גרם
    נתרן 333.4 מ״ג 2000.3 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 314.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 291.3 מ״ג 1747.8 מ״ג
    סידן 37.9 מ״ג 227.5 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 654.5 מ״ג 3927.2 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    552
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.7 קק״ל 3310.2 קק״ל
    פחמימות 53.3 גרם 319.6 גרם
    שומן 13.5 גרם 80.8 גרם
    נתרן 333.4 מ״ג 2000.3 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 314.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 291.3 מ״ג 1747.8 מ״ג
    סידן 37.9 מ״ג 227.5 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 654.5 מ״ג 3927.2 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
קובי אדרי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערה שוברים 4 ביצים, מוסיפים חרדל, פפריקה, מלח, פלפל שחור ואבקת חרדל. מערבבים עד לאיחוד.
  2. בקערה נוספת שמים את הקמח, לתוך הקמח מוסיפים את פילה העוף ומערבבים כך שכל פילה עוף יקבל שכבת קמח דקה ואחידה.
  3. בקערה השלישית שמים את פירורי הזהב יחד עם התירס והשומשום ומערבבים.
  4. מתחילים לצפות: מוציאים פילה אחד ומנערים מעודפי הקמח, טובלים בתערובת הביצה ומיד לפירורי הלחם. טיפ של אלופים- היד החלשה תתעסק תמיד ברטובים (ביצה) והיד החזקה תמיד ביבשים (פירורי הלחם, קמח) חוזרים על הפעולה עם שאר פילה העוף.
  5. לוקחים את סלסלת האיר פריי ושמים את נייר האפייה המחורר של סנו בפנים. מתיזים מעט שמן (לא זית) ומסדרים 6 יחידות של פילה העוף המצופה על נייר האפייה. מעל מתיזים מעט ספריי שמן.
  6. מכניסים לנינג’ה גריל למצב איר פריי 200 מעלות 18 דקות (אחרי 9 דקות מבצעים היפוך).

*מגישים באהבה עם פתיתים וסלט.

מתכון לשניצל תירס1
מתכון לשניצל תירס. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות