מתכון לשניצל תירס
אז מתכון לשניצל תירס אבל בגרסה של קובי אדרי - בואו תראו מתכון מהמם לפילה עוף מצופה בפירורי לחם ותירס שהולך להפוך את החזרה ללימודים של הילדים שלכם להרבה יותר קלה וטעימה!
אז מתכון לשניצל תירס אבל בגרסה של קובי אדרי - בואו תראו מתכון מהמם לפילה עוף מצופה בפירורי לחם ותירס שהולך להפוך את החזרה ללימודים של הילדים שלכם להרבה יותר קלה וטעימה!
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.7 קק״ל 3310.2 קק״לפחמימות 53.3 גרם 319.6 גרםשומן 13.5 גרם 80.8 גרםנתרן 333.4 מ״ג 2000.3 מ״גחלבון 52.3 גרם 314.0 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרםשומן רווי 2.7 גרם 16.4 גרםכולסטרול 291.3 מ״ג 1747.8 מ״גסידן 37.9 מ״ג 227.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 654.5 מ״ג 3927.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות552
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.7 קק״ל 3310.2 קק״לפחמימות 53.3 גרם 319.6 גרםשומן 13.5 גרם 80.8 גרםנתרן 333.4 מ״ג 2000.3 מ״גחלבון 52.3 גרם 314.0 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 31.2 גרםשומן רווי 2.7 גרם 16.4 גרםכולסטרול 291.3 מ״ג 1747.8 מ״גסידן 37.9 מ״ג 227.5 מ״גברזל 2.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 654.5 מ״ג 3927.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 12.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 552 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג פילה עוף
-
4 ביצים M
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אבקת חרדללא חובה
-
1 כוס קמח לבן
-
200גרם או 1 חבילה פירורי לחם מוזהבים
-
335 גרם גרגירי תירסקופסת שימורים - מסוננים מנוזלים
-
2 כפות שומשום
אופן הכנה
- בקערה שוברים 4 ביצים, מוסיפים חרדל, פפריקה, מלח, פלפל שחור ואבקת חרדל. מערבבים עד לאיחוד.
- בקערה נוספת שמים את הקמח, לתוך הקמח מוסיפים את פילה העוף ומערבבים כך שכל פילה עוף יקבל שכבת קמח דקה ואחידה.
- בקערה השלישית שמים את פירורי הזהב יחד עם התירס והשומשום ומערבבים.
- מתחילים לצפות: מוציאים פילה אחד ומנערים מעודפי הקמח, טובלים בתערובת הביצה ומיד לפירורי הלחם. טיפ של אלופים- היד החלשה תתעסק תמיד ברטובים (ביצה) והיד החזקה תמיד ביבשים (פירורי הלחם, קמח) חוזרים על הפעולה עם שאר פילה העוף.
- לוקחים את סלסלת האיר פריי ושמים את נייר האפייה המחורר של סנו בפנים. מתיזים מעט שמן (לא זית) ומסדרים 6 יחידות של פילה העוף המצופה על נייר האפייה. מעל מתיזים מעט ספריי שמן.
- מכניסים לנינג’ה גריל למצב איר פריי 200 מעלות 18 דקות (אחרי 9 דקות מבצעים היפוך).
*מגישים באהבה עם פתיתים וסלט.
אופן הכנה
- בקערה שוברים 4 ביצים, מוסיפים חרדל, פפריקה, מלח, פלפל שחור ואבקת חרדל. מערבבים עד לאיחוד.
- בקערה נוספת שמים את הקמח, לתוך הקמח מוסיפים את פילה העוף ומערבבים כך שכל פילה עוף יקבל שכבת קמח דקה ואחידה.
- בקערה השלישית שמים את פירורי הזהב יחד עם התירס והשומשום ומערבבים.
- מתחילים לצפות: מוציאים פילה אחד ומנערים מעודפי הקמח, טובלים בתערובת הביצה ומיד לפירורי הלחם. טיפ של אלופים- היד החלשה תתעסק תמיד ברטובים (ביצה) והיד החזקה תמיד ביבשים (פירורי הלחם, קמח) חוזרים על הפעולה עם שאר פילה העוף.
- לוקחים את סלסלת האיר פריי ושמים את נייר האפייה המחורר של סנו בפנים. מתיזים מעט שמן (לא זית) ומסדרים 6 יחידות של פילה העוף המצופה על נייר האפייה. מעל מתיזים מעט ספריי שמן.
- מכניסים לנינג’ה גריל למצב איר פריי 200 מעלות 18 דקות (אחרי 9 דקות מבצעים היפוך).
*מגישים באהבה עם פתיתים וסלט.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן