סנו רקע

מתכון רולדת קבב במילוי חצילים, שושקה ובצל ירוק

ביום העצמאות תמיד כיף לגוון במתכונים חדשים, בכל זאת צריך קצת להרשים את האורחים, אז את המתכון הבא בניתי בעזרת הדמיון, כשאני אוכל קבב אני תמיד אוהב לבנות לי בביס יחד עם פלפל קלוי וחצילים, אז אם אפשר להכניס אותם לתוך הקבב למה לא?
ביום העצמאות תמיד כיף לגוון במתכונים חדשים, בכל זאת צריך קצת להרשים את האורחים, אז את המתכון הבא בניתי בעזרת הדמיון, כשאני אוכל קבב אני תמיד אוהב לבנות לי בביס יחד עם פלפל קלוי וחצילים, אז אם אפשר להכניס אותם לתוך הקבב למה לא?
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.5 קק״ל 4072.4 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 39.3 גרם
    שומן 19.1 גרם 305.3 גרם
    נתרן 722.0 מ״ג 11552.7 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 259.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 109.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 1012.0 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 382.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 37.5 מ״ג
    אשלגן 280.9 מ״ג 4493.7 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 65.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 254.5 קק״ל 4072.4 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 39.3 גרם
    שומן 19.1 גרם 305.3 גרם
    נתרן 722.0 מ״ג 11552.7 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 259.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 109.8 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 1012.0 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 382.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 37.5 מ״ג
    אשלגן 280.9 מ״ג 4493.7 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 65.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
קובי אדרי
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קבב


אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה שמים את כל מצרכי הקבב ולשים בעזרת כפות הידיים כמה דקות עד לאיחוד.
  2. שורפים על גריל או בתנור את פלפל השושקה, מקלפים ומנקים מגרעינים. טיפ: כששמים פלפלים שרופים בשקית זיפר סליידר סנו סושי, סוגרים וממתינים כרבע שעה הקליפה מתקלפת בקלות.
  3. פורסים 2 חצילים לפרוסות דקות ומסדרים אותם על מגש עם נייר אפיה טבעי סנו סושי, מורחים מעט שמן זית על החצילים, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות כרבע שעה.
  4. צולים גם גבעולי בצל ירוק על הגריל ומוציאים. פורסים נייר אפייה טבעי סנו סושי על השיש, מורחים מעט שמן זית ומשטחים חצי מכמות הקבב על חצי מנייר האפייה.
  5. מסדרים את החצילים על כל שטח הקבב ולאחר מכן מסדרים גם את פלפל השושקה, ואת הבצל הירוק.
  6. מגלגלים בעזרת נייר האפייה לצורת רולדה (ראו סרטון).
  7. חוזרים על הפעולות עם מחצית הבשר הנוספת.
  8. עוטפים את הרולדה בניילון נצמד סנו סושי ומכניסים להקפאה לשעה וחצי, שעתיים כדי שיהיה קל לחתוך.
  9. מוציאים מהקפאה ופורסים לעיגולים בעובי של 1-2 סנטימטר.
  10. ניתן לשים על שיפוד, ולמתקשים ניתן לצלות את זה ישירות על הגריל.

מומלץ להגיש לצד ירקות צלויים וטחינה. בתיאבון וחג שמח

רולדת קבב במילוי חצילים, שושקה ובצל ירוק
רולדת קבב במילוי חצילים, שושקה ובצל ירוק. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות