סנו רקע

מתנות קטנות: פחזניות שוקולד חגיגיות

פחזניות שוקולד יפות כמו ציור, שמצטלמות מושלם לאינסטגרם! קינוח מושלם לראש השנה ובכלל. פחזניות במילוי קרם שוקולד ובמראה שוקולדי מנומר משגע
פחזניות שוקולד יפות כמו ציור, שמצטלמות מושלם לאינסטגרם! קינוח מושלם לראש השנה ובכלל. פחזניות במילוי קרם שוקולד ובמראה שוקולדי מנומר משגע
  • שרית נובק
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.2 קק״ל 6051.8 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 448.7 גרם
    שומן 24.5 גרם 440.9 גרם
    נתרן 209.8 מ״ג 3776.5 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 87.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 264.3 גרם
    כולסטרול 72.9 מ״ג 1312.1 מ״ג
    סידן 26.5 מ״ג 476.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 117.5 מ״ג 2114.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.2 קק״ל 6051.8 קק״ל
    פחמימות 24.9 גרם 448.7 גרם
    שומן 24.5 גרם 440.9 גרם
    נתרן 209.8 מ״ג 3776.5 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 87.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 14.7 גרם 264.3 גרם
    כולסטרול 72.9 מ״ג 1312.1 מ״ג
    סידן 26.5 מ״ג 476.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 20.3 מ״ג
    אשלגן 117.5 מ״ג 2114.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
שרית נובק
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק רבוך

בצק פריך

גנאש


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק הפריך: מערבבים ביחד את כל חומרי הבצק, מרדדים דק דק בין שני סנו סושי- נייר אפייה טבעי ומקפיאים.
  2. מכינים את הבצק הרבוך: מכניסים לסיר את המים, החלב, המלח, הסוכר והחמאה ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים עד שכל החמאה נמסה.
  4. מוסיפים את הקמח בבת אחת, ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק שנפרד מדפנות הסיר.

    פחזניות שוקולד חגיגיות 1
    אין יותר טעים משוקולד עם שוקולד

  5. מכניסים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים במשך כ-10 דקות עד שהבצק מתקרר לטמפרטורת החדר.
  6. מוסיפים ביצים בהדרגה, אחרי כל ביצה מערבבים היטב ומעבדים לתערובת חלקה ואחידה.
  7. מזלפים תלוליות בתבנית על גבי נייר אפיה או משטח סיליקון.
  8. קורצים עיגול מהבצק הפריך ומניחים מעל התלולית.
  9. אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 40 דקות (לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה!).
  10. מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים.

    פחזניות שוקולד חגיגיות 3
    מזלפים את קרם השוקולד בתוך הפחזנית

  11. מכינים את הגנאש למילוי: ממיסים ביחד את השוקולד עם כוס מהשמנת, ומערבבים לגנאש חלק.
  12. מרפדים תבנית בסנו סושי- ניילון נצמד ושופכים את הגנאש על הניילון. מורחים אותו בשכבה דקה ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
  13. כשהגנאש מתקרר, מעבירים אותו לקערת המיקסר עם בלון הקצפה, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים ביחד לקרם יציב.
  14. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן.
  15. מרכיבים את המנה: חוצים את הפחזניות, מזלפים בתוכן קרם וסוגרים.
  16. שומרים בקירור.
פחזניות שוקולד חגיגיות 4
פחזניות שוקולד חגיגיות. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתנות קטנות: פחזניות שוקולד חגיגיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    טל נאה

    הבצק רבוך איך הוא אמור ליהיות. כי שמתי קמח וזה נראה יותר נוזל מבצק

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, הבצק נוזלי יחסית.

    Avatar
    אוריה דוד

    אני רוצה להכין ויש לי מיקסר ידני אחרי שאני מוסיף את הביצים בהדרגה אני צריך לערבב עם המיקסר וגם לערבב ידנית ?אפשר הסבר ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אוריה, אין בעיה להכין עם מיקסר ידני. לא מערבבים ידנית, אלא מוסיפים כל פעם ביצה אחת בהדרגה וממשיכים לערבל עם המיקסר, עד שכל הביצים נטמעות בבצק.

    Avatar
    אודליה אגדה

    מתכון מושלםם?הגיוני אבל כף מלח לא טעות?

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון תוקן ע”י הבלוגרית. במקום כף מלח – כפית מלח.
      אנחנו מתנצלים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות