מתנות קטנות: פחזניות שוקולד חגיגיות
פחזניות שוקולד יפות כמו ציור, שמצטלמות מושלם לאינסטגרם! קינוח מושלם לראש השנה ובכלל. פחזניות במילוי קרם שוקולד ובמראה שוקולדי מנומר משגע
פחזניות שוקולד יפות כמו ציור, שמצטלמות מושלם לאינסטגרם! קינוח מושלם לראש השנה ובכלל. פחזניות במילוי קרם שוקולד ובמראה שוקולדי מנומר משגע
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.2 קק״ל 6051.8 קק״לפחמימות 24.9 גרם 448.7 גרםשומן 24.5 גרם 440.9 גרםנתרן 209.8 מ״ג 3776.5 מ״גחלבון 4.8 גרם 87.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 25.1 גרםשומן רווי 14.7 גרם 264.3 גרםכולסטרול 72.9 מ״ג 1312.1 מ״גסידן 26.5 מ״ג 476.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 117.5 מ״ג 2114.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.2 קק״ל 6051.8 קק״לפחמימות 24.9 גרם 448.7 גרםשומן 24.5 גרם 440.9 גרםנתרן 209.8 מ״ג 3776.5 מ״גחלבון 4.8 גרם 87.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 25.1 גרםשומן רווי 14.7 גרם 264.3 גרםכולסטרול 72.9 מ״ג 1312.1 מ״גסידן 26.5 מ״ג 476.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 117.5 מ״ג 2114.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק רבוך
גנאש
-
200 גרם שוקולד מריר
-
500מ"ל או 2 כוסות שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- מכינים את הבצק הפריך: מערבבים ביחד את כל חומרי הבצק, מרדדים דק דק בין שני סנו סושי- נייר אפייה טבעי ומקפיאים.
- מכינים את הבצק הרבוך: מכניסים לסיר את המים, החלב, המלח, הסוכר והחמאה ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עד שכל החמאה נמסה.
- מוסיפים את הקמח בבת אחת, ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק שנפרד מדפנות הסיר.
- מכניסים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים במשך כ-10 דקות עד שהבצק מתקרר לטמפרטורת החדר.
- מוסיפים ביצים בהדרגה, אחרי כל ביצה מערבבים היטב ומעבדים לתערובת חלקה ואחידה.
- מזלפים תלוליות בתבנית על גבי נייר אפיה או משטח סיליקון.
- קורצים עיגול מהבצק הפריך ומניחים מעל התלולית.
- אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 40 דקות (לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה!).
- מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים.
- מכינים את הגנאש למילוי: ממיסים ביחד את השוקולד עם כוס מהשמנת, ומערבבים לגנאש חלק.
- מרפדים תבנית בסנו סושי- ניילון נצמד ושופכים את הגנאש על הניילון. מורחים אותו בשכבה דקה ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
- כשהגנאש מתקרר, מעבירים אותו לקערת המיקסר עם בלון הקצפה, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים ביחד לקרם יציב.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן.
- מרכיבים את המנה: חוצים את הפחזניות, מזלפים בתוכן קרם וסוגרים.
- שומרים בקירור.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק הפריך: מערבבים ביחד את כל חומרי הבצק, מרדדים דק דק בין שני סנו סושי- נייר אפייה טבעי ומקפיאים.
- מכינים את הבצק הרבוך: מכניסים לסיר את המים, החלב, המלח, הסוכר והחמאה ומביאים לרתיחה.
- מבשלים עד שכל החמאה נמסה.
- מוסיפים את הקמח בבת אחת, ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק שנפרד מדפנות הסיר.
- מכניסים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים במשך כ-10 דקות עד שהבצק מתקרר לטמפרטורת החדר.
- מוסיפים ביצים בהדרגה, אחרי כל ביצה מערבבים היטב ומעבדים לתערובת חלקה ואחידה.
- מזלפים תלוליות בתבנית על גבי נייר אפיה או משטח סיליקון.
- קורצים עיגול מהבצק הפריך ומניחים מעל התלולית.
- אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך 40 דקות (לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה!).
- מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים.
- מכינים את הגנאש למילוי: ממיסים ביחד את השוקולד עם כוס מהשמנת, ומערבבים לגנאש חלק.
- מרפדים תבנית בסנו סושי- ניילון נצמד ושופכים את הגנאש על הניילון. מורחים אותו בשכבה דקה ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
- כשהגנאש מתקרר, מעבירים אותו לקערת המיקסר עם בלון הקצפה, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים ביחד לקרם יציב.
- מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן.
- מרכיבים את המנה: חוצים את הפחזניות, מזלפים בתוכן קרם וסוגרים.
- שומרים בקירור.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
הבצק רבוך איך הוא אמור ליהיות. כי שמתי קמח וזה נראה יותר נוזל מבצק
נכון, הבצק נוזלי יחסית.
אני רוצה להכין ויש לי מיקסר ידני אחרי שאני מוסיף את הביצים בהדרגה אני צריך לערבב עם המיקסר וגם לערבב ידנית ?אפשר הסבר ?
היי אוריה, אין בעיה להכין עם מיקסר ידני. לא מערבבים ידנית, אלא מוסיפים כל פעם ביצה אחת בהדרגה וממשיכים לערבל עם המיקסר, עד שכל הביצים נטמעות בבצק.
מתכון מושלםם?הגיוני אבל כף מלח לא טעות?
המתכון תוקן ע”י הבלוגרית. במקום כף מלח – כפית מלח.
אנחנו מתנצלים.