סביצ’ה טונה מטריף
יש נטייה להרבה אנשים לחשוב שסביצ'ה טוב אפשר לאכול רק במסעדה יוקרתית. אז זהו –שלא, קבלו מתכון של סביצ'ה טונה מטריפה בקלי קלות. רק תדאגו לדג טרי, כל השאר קטן עליכם
יש נטייה להרבה אנשים לחשוב שסביצ'ה טוב אפשר לאכול רק במסעדה יוקרתית. אז זהו –שלא, קבלו מתכון של סביצ'ה טונה מטריפה בקלי קלות. רק תדאגו לדג טרי, כל השאר קטן עליכם
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.5 קק״ל 955.0 קק״לפחמימות 12.1 גרם 24.2 גרםשומן 24.4 גרם 48.9 גרםנתרן 110.1 מ״ג 220.3 מ״גחלבון 47.7 גרם 95.4 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 12.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.5 גרםכולסטרול 66.0 מ״ג 132.0 מ״גסידן 73.9 מ״ג 147.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 1656.7 מ״ג 3313.4 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות478
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.5 קק״ל 955.0 קק״לפחמימות 12.1 גרם 24.2 גרםשומן 24.4 גרם 48.9 גרםנתרן 110.1 מ״ג 220.3 מ״גחלבון 47.7 גרם 95.4 גרםסיבים תזונתיים 6.5 גרם 12.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.5 גרםכולסטרול 66.0 מ״ג 132.0 מ״גסידן 73.9 מ״ג 147.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 1656.7 מ״ג 3313.4 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 478 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סביצ'ה
-
400 גרם סטייק טונהאדומה
-
6 יחידות צנוניות
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1/2 אבוקדו בינוניקלוף
-
1 חופן עירית
-
1/4 כוס מיץ לימוןמלימון אחד
-
1 כפית קליפת לימוןמגוררת
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- חותכים את הדג לקוביות בעזרת סכין הפילוט.
- בעזרת סכין סנטוקו פורסים את הצנוניות, קוצצים את הצ’ילי האדום, חותכים את האבוקדו לקוביות וקוצצים את העירית.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולבסוף שמים את המלח והלימון (שיכבשו את הדג).
- טועמים, מתקנים תיבול, מצלחתים ובתאבון.
אופן הכנה
- חותכים את הדג לקוביות בעזרת סכין הפילוט.
- בעזרת סכין סנטוקו פורסים את הצנוניות, קוצצים את הצ’ילי האדום, חותכים את האבוקדו לקוביות וקוצצים את העירית.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולבסוף שמים את המלח והלימון (שיכבשו את הדג).
- טועמים, מתקנים תיבול, מצלחתים ובתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
יותר מדי מלח, צריך להתאים את הכמויות לפי ראות העין והעדפה