סורבה קוקוס וליצ’י: שילוב טעמים טרופי מושלם
סורבה קוקוס וליצ'י צמחוני, קליל וטעים בטירוף לסיים איתו ארוחה. שילוב טעמים חלומי, עם קרם קוקוס וריבת תות לאווירה טרופית מהנה
סורבה קוקוס וליצ'י צמחוני, קליל וטעים בטירוף לסיים איתו ארוחה. שילוב טעמים חלומי, עם קרם קוקוס וריבת תות לאווירה טרופית מהנה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1252.1 קק״ל 1252.1 קק״לפחמימות 184.6 גרם 184.6 גרםשומן 53.6 גרם 53.6 גרםנתרן 86.6 מ״ג 86.6 מ״גחלבון 7.9 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרםשומן רווי 48.4 גרם 48.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.7 מ״ג 32.7 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 767.5 מ״ג 767.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות1252
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1252.1 קק״ל 1252.1 קק״לפחמימות 184.6 גרם 184.6 גרםשומן 53.6 גרם 53.6 גרםנתרן 86.6 מ״ג 86.6 מ״גחלבון 7.9 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרםשומן רווי 48.4 גרם 48.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.7 מ״ג 32.7 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 767.5 מ״ג 767.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 1252 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי המתכון לתוך קערת הבלנדר.
- טוחנים יחד את כל המרכיבים על מנת לקבל בלילה אחידה.
- כעת מעבירים את בלילת הגלידה לתבנית או לקופסא עם מכסה.
- מכניסים לפריזר ומקפיאים את הסורבה למשך לילה שלם עד שהוא מוכן להגשה.
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי המתכון לתוך קערת הבלנדר.
- טוחנים יחד את כל המרכיבים על מנת לקבל בלילה אחידה.
- כעת מעבירים את בלילת הגלידה לתבנית או לקופסא עם מכסה.
- מכניסים לפריזר ומקפיאים את הסורבה למשך לילה שלם עד שהוא מוכן להגשה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר לעשות עם ליצ’י טרי?
אפשר, אך מומלץ להוסיף סוכר למתיקות
אפשר לעשות בלי ריבה? כאילו רק קרם קוקוס ופרי כלשהו?
כן, אבל מומלץ לשים במקום זאת סירופ סוכר, אחרת הגלידה לא תצא מתוקה (תהיה מתיקות מעודנת מאוד מהליצ’י)