סורבה קוקוס וליצ’י: שילוב טעמים טרופי מושלם

סורבה קוקוס וליצ'י צמחוני, קליל וטעים בטירוף לסיים איתו ארוחה. שילוב טעמים חלומי, עם קרם קוקוס וריבת תות לאווירה טרופית מהנה
סורבה קוקוס וליצ'י צמחוני, קליל וטעים בטירוף לסיים איתו ארוחה. שילוב טעמים חלומי, עם קרם קוקוס וריבת תות לאווירה טרופית מהנה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    1252
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1252.1 קק״ל 1252.1 קק״ל
    פחמימות 184.6 גרם 184.6 גרם
    שומן 53.6 גרם 53.6 גרם
    נתרן 86.6 מ״ג 86.6 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 48.4 גרם 48.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 767.5 מ״ג 767.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    1252
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1252.1 קק״ל 1252.1 קק״ל
    פחמימות 184.6 גרם 184.6 גרם
    שומן 53.6 גרם 53.6 גרם
    נתרן 86.6 מ״ג 86.6 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 48.4 גרם 48.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.7 מ״ג 32.7 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 767.5 מ״ג 767.5 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
רון יוחננוב
X

13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. שמים את כל מרכיבי המתכון לתוך קערת הבלנדר.
  2. טוחנים יחד את כל המרכיבים על מנת לקבל בלילה אחידה.
  3. כעת מעבירים את בלילת הגלידה לתבנית או לקופסא עם מכסה.
  4. מכניסים לפריזר ומקפיאים את הסורבה למשך לילה שלם עד שהוא מוכן להגשה.

    סורבה קוקוס וליצ'י 3
    סורבה קוקוס וליצ’י מושלם! צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סורבה קוקוס וליצ’י: שילוב טעמים טרופי מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אך מומלץ להוסיף סוכר למתיקות

    Avatar
    תכלת

    אפשר לעשות בלי ריבה? כאילו רק קרם קוקוס ופרי כלשהו?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אבל מומלץ לשים במקום זאת סירופ סוכר, אחרת הגלידה לא תצא מתוקה (תהיה מתיקות מעודנת מאוד מהליצ’י)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות