סושי סלמון ואבוקדו עם טריק שחוסך זמן עבודה

לא יכולנו להישאר אדישים לטרנד המהפכני הזה בטיקטוק! ריבועי סושי לממהרים עם סלמון, אבוקדו ואורז עגול - סטייל וטעם בלי מאמץ
לא יכולנו להישאר אדישים לטרנד המהפכני הזה בטיקטוק! ריבועי סושי לממהרים עם סלמון, אבוקדו ואורז עגול - סטייל וטעם בלי מאמץ
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.9 קק״ל 1698.0 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 217.7 גרם
    שומן 2.9 גרם 58.5 גרם
    נתרן 122.0 מ״ג 2440.5 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 48.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 50.5 מ״ג 1010.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 84.9 קק״ל 1698.0 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 217.7 גרם
    שומן 2.9 גרם 58.5 גרם
    נתרן 122.0 מ״ג 2440.5 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 48.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 50.5 מ״ג 1010.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אביה מלכא
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סושי

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים בסיר אורז עגול ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות. מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומצננים לחלוטין.
  2. בסיר קטן שמים חומץ לאורז, סוכר ומלח ומערבבים על הגז עד להמסת הסוכר והמלח.
  3. שופכים על האורז ומערבבים בעדינות בעזרת כף מעץ.
  4. חותכים את הסלמון לפרוסות מרובעות קטנות בגודל תבנית הקרח.
  5. חותכים את האבוקדו לחצאי פרוסות.
  6. מניילנים תבנית קרח בניילון נצמד ומרכיבים את המנות - מניחים סלמון, אבוקדו ואורז, מהדקים היטב ומכסים בניילון נצמד.
  7. מכניסים למקרר ל15 דקות.
  8. לאחר הקירור מחלצים מהתבנית מפזרים שומשום ומגישים עם רטבים.
סושי סלמון ואבוקדו עם טריק שחוסך זמן
סושי סלמון ואבוקדו עם טריק שחוסך זמן. צילום: אביה מלכא
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סושי סלמון ואבוקדו עם טריק שחוסך זמן עבודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות