סלט כרוב אסייתי

הסלט הכי קליל, מהיר וטעים שיש - כרוב ברוטב סויה וטריאקי עם קראנץ' של שומשום ושקדים. הסלט שמתאים לכל ארוחה ביום
הסלט הכי קליל, מהיר וטעים שיש - כרוב ברוטב סויה וטריאקי עם קראנץ' של שומשום ושקדים. הסלט שמתאים לכל ארוחה ביום
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 251.5 קק״ל 1509.2 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 59.6 גרם
    סוכר 4.1 גרם 24.8 גרם
    שומן 20.6 גרם 123.8 גרם
    נתרן 582.7 מ״ג 3495.9 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 88.5 מ״ג 530.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 379.2 מ״ג 2275.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 251.5 קק״ל 1509.2 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 59.6 גרם
    סוכר 4.1 גרם 24.8 גרם
    שומן 20.6 גרם 123.8 גרם
    נתרן 582.7 מ״ג 3495.9 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 42.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 15.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 88.5 מ״ג 530.7 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 379.2 מ״ג 2275.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
רובי מיכאל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרוב הכי דק שאפשר ומניחים בקערה גדולה.
  2. קולים את השומשום והשקדים בנפרד על מחבת יבשה עד לקבלת צבע זהוב ומוסיפים לקערה.
  3. שופכים פנימה טריאקי, סויה ושמן שומשום ומערבבים היטב - מוכן!
סלט כרוב אסייתי
סלט כרוב אסייתי. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות