סלט מלפפונים בצורת ספירלה עם רוטב אסייתי בועט ומשגע

סלט מלפפונים עם טוויסט (תרתי משמע) בחיתוך! קבלו מתכון מהיר ומעולה להכנת סלט מלפפונים שפרוסים באופן מיוחד עם רוטב אסייתי מעולה
סלט מלפפונים עם טוויסט (תרתי משמע) בחיתוך! קבלו מתכון מהיר ומעולה להכנת סלט מלפפונים שפרוסים באופן מיוחד עם רוטב אסייתי מעולה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.0 קק״ל 356.0 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 41.5 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.6 גרם
    נתרן 45.9 מ״ג 183.7 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 9.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 35.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 252.1 מ״ג 1008.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    89
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 89.0 קק״ל 356.0 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 41.5 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.6 גרם
    נתרן 45.9 מ״ג 183.7 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 9.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 35.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 252.1 מ״ג 1008.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור

אם נתקלתם לאחרונה בטרנד הזה של חיתוך מלפפונים בצורת ספירלה, מעכשיו תוכלו לעשות את זה בבית כמו מקצוענים. קבלו מתכון מפורט מלווה בסרטון שמדגמן את החיתוך עצמו ומוסיף גם רוטב אסייתי בועט שיתאים בול להגשה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מערכת Foody
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

  • 6 מלפפונים בינוניים
    טריים ומוצקים או מגש מלפפוני מיני

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את המלפפונים: מקבעים מלפפון לאורכו בין זוג צ’ופ סטיקס על קרש חיתוך. חותכים את כל המלפפון לפרוסות רוחביות דקות בעזרת סכין חדה, אבל רק עד המפגש עם הצ’ופ סטיקס.
  2. תופסים את המלפפון משני צדדיו והופכים אותו לצדו השני.
  3. ועכשיו הטריק: תוך כדי הידוק המלפפון עם הצ’ופ סטיקס חותכים אותו לפרוסות אלכסוניות דקות לכל אורכו. מרימים את המלפפון ומתפעלים מאפקט האקורדיון! ממשיכים עם יתר המלפפונים.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים טעם.
  5. מוזגים את הרוטב על המלפפונים ומשרים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  6. מפזרים מעט שומשום קלוי ומגישים.
סלט מלפפונים ברוטב אסייאתי
סלט מלפפונים ברוטב אסייאתי

הערות

  • ניתן להמיר את סירופ המייפל בדבש (ואז המתכון לא יהיה טבעוני)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט מלפפונים בצורת ספירלה עם רוטב אסייתי בועט ומשגע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים