סלט מלפפונים בצורת ספירלה עם רוטב אסייתי בועט ומשגע
סלט מלפפונים עם טוויסט (תרתי משמע) בחיתוך! קבלו מתכון מהיר ומעולה להכנת סלט מלפפונים שפרוסים באופן מיוחד עם רוטב אסייתי מעולה
סלט מלפפונים עם טוויסט (תרתי משמע) בחיתוך! קבלו מתכון מהיר ומעולה להכנת סלט מלפפונים שפרוסים באופן מיוחד עם רוטב אסייתי מעולה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 89.0 קק״ל 356.0 קק״לפחמימות 10.4 גרם 41.5 גרםשומן 5.2 גרם 20.6 גרםנתרן 45.9 מ״ג 183.7 מ״גחלבון 2.3 גרם 9.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 35.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 252.1 מ״ג 1008.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות89
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 89.0 קק״ל 356.0 קק״לפחמימות 10.4 גרם 41.5 גרםשומן 5.2 גרם 20.6 גרםנתרן 45.9 מ״ג 183.7 מ״גחלבון 2.3 גרם 9.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 35.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 252.1 מ״ג 1008.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״גסגור
אם נתקלתם לאחרונה בטרנד הזה של חיתוך מלפפונים בצורת ספירלה, מעכשיו תוכלו לעשות את זה בבית כמו מקצוענים. קבלו מתכון מפורט מלווה בסרטון שמדגמן את החיתוך עצמו ומוסיף גם רוטב אסייתי בועט שיתאים בול להגשה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 89 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
6 מלפפונים בינונייםטריים ומוצקים או מגש מלפפוני מיני
רוטב
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק ללא הגרעינים
-
1/4 כוס מיץ לימוןאו ליים
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערבאו 3 כפות, מופחת נתרן
-
1 כף סירופ מייפל
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
2 כפות מים
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
הגשה
-
1 חופן שומשוםמזרח מערבקלוי
אופן הכנה
- חותכים את המלפפונים: מקבעים מלפפון לאורכו בין זוג צ’ופ סטיקס על קרש חיתוך. חותכים את כל המלפפון לפרוסות רוחביות דקות בעזרת סכין חדה, אבל רק עד המפגש עם הצ’ופ סטיקס.
- תופסים את המלפפון משני צדדיו והופכים אותו לצדו השני.
- ועכשיו הטריק: תוך כדי הידוק המלפפון עם הצ’ופ סטיקס חותכים אותו לפרוסות אלכסוניות דקות לכל אורכו. מרימים את המלפפון ומתפעלים מאפקט האקורדיון! ממשיכים עם יתר המלפפונים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים טעם.
- מוזגים את הרוטב על המלפפונים ומשרים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- מפזרים מעט שומשום קלוי ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את המלפפונים: מקבעים מלפפון לאורכו בין זוג צ’ופ סטיקס על קרש חיתוך. חותכים את כל המלפפון לפרוסות רוחביות דקות בעזרת סכין חדה, אבל רק עד המפגש עם הצ’ופ סטיקס.
- תופסים את המלפפון משני צדדיו והופכים אותו לצדו השני.
- ועכשיו הטריק: תוך כדי הידוק המלפפון עם הצ’ופ סטיקס חותכים אותו לפרוסות אלכסוניות דקות לכל אורכו. מרימים את המלפפון ומתפעלים מאפקט האקורדיון! ממשיכים עם יתר המלפפונים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים טעם.
- מוזגים את הרוטב על המלפפונים ומשרים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- מפזרים מעט שומשום קלוי ומגישים.
הערות
- ניתן להמיר את סירופ המייפל בדבש (ואז המתכון לא יהיה טבעוני)
הערות
- ניתן להמיר את סירופ המייפל בדבש (ואז המתכון לא יהיה טבעוני)
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן