סלט תירס טרי אסיאתי: פיקנטי, מתקתק ומשגע!

סלט תירס מהמטבח של דניאל ונדב, הזוג שהפליא ללהטט במטבח האסיאתי בתוכנית MKR. סלט אסיאתי מתירס טרי שמוגש בטמפרטורת החדר ברוטב משגע
סלט תירס מהמטבח של דניאל ונדב, הזוג שהפליא ללהטט במטבח האסיאתי בתוכנית MKR. סלט אסיאתי מתירס טרי שמוגש בטמפרטורת החדר ברוטב משגע
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.0 קק״ל 679.6 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 119.9 גרם
    סוכר 1.5 גרם 11.8 גרם
    שומן 1.9 גרם 15.5 גרם
    נתרן 198.3 מ״ג 1586.5 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    85
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.0 קק״ל 679.6 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 119.9 גרם
    סוכר 1.5 גרם 11.8 גרם
    שומן 1.9 גרם 15.5 גרם
    נתרן 198.3 מ״ג 1586.5 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את קלחי התירס למשך כ-10 דקות.
  2. מוציאים את הקלחים, מסננים, מצננים ומפרידים בעזרת סכין גדולה את הגרגירים מהקלח.
  3. בנוסף, מכניסים לקערה את גרגרי התירס, את השום ושמן הזית, ומערבבים היטב.
  4. מלהיטים מחבת ומקפיצים את תערובת גרגרי התירס, השום והפלפל החריף למשך 2 דקות תוך כדי ערבוב, נזהרים שהשום לא ייחרך.
  5. מוסיפים את רוטב הסויה והצ’ילי המתוק, וגם מעט פלפל שחור. טועמים, ואם צריך מוסיפים מלח.
  6. מוזגים את הסלט לקערה ומצננים.
  7. לאחר שהתירס בטמפרטורת החדר, מוסיפים את הבצל, הכוסברה והכפיר ליים.
  8. מגישים בטמפרטורת החדר.

    סלט תירס טרי אסייתי 1
    סלט תירס טרי אסייתי. צילום: גיל אבירם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט תירס טרי אסיאתי: פיקנטי, מתקתק ומשגע!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות