סנדוויץ’ טורטייה מקופל שמשגע את הרשת!
להיט ויראלי ששורף את הרשת: טורטייה שמתקפלת לארבע ובכל רבע מכניסים לתוכה הפתעה אחרת. מתקבל סנדוויץ' מושקע, עשיר ויפה להפליא עם גבינה, ירקות וביצת עין נוזלית ומטפטפת. כמה פשוט, ככה טעים!
להיט ויראלי ששורף את הרשת: טורטייה שמתקפלת לארבע ובכל רבע מכניסים לתוכה הפתעה אחרת. מתקבל סנדוויץ' מושקע, עשיר ויפה להפליא עם גבינה, ירקות וביצת עין נוזלית ומטפטפת. כמה פשוט, ככה טעים!
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2049.5 קק״ל 2049.5 קק״לפחמימות 1986.9 גרם 1986.9 גרםשומן 1987.1 גרם 1987.1 גרםנתרן 2203.1 מ״ג 2203.1 מ״גחלבון 1989.9 גרם 1989.9 גרםסיבים תזונתיים 1984.1 גרם 1984.1 גרםשומן רווי 1986.0 גרם 1986.0 גרםכולסטרול 1996.7 מ״ג 1996.7 מ״גסידן 2060.9 מ״ג 2060.9 מ״גברזל 1984.1 מ״ג 1984.1 מ״גאשלגן 1984.1 מ״ג 1984.1 מ״גאבץ 1984.1 מ״ג 1984.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות2050
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2049.5 קק״ל 2049.5 קק״לפחמימות 1986.9 גרם 1986.9 גרםשומן 1987.1 גרם 1987.1 גרםנתרן 2203.1 מ״ג 2203.1 מ״גחלבון 1989.9 גרם 1989.9 גרםסיבים תזונתיים 1984.1 גרם 1984.1 גרםשומן רווי 1986.0 גרם 1986.0 גרםכולסטרול 1996.7 מ״ג 1996.7 מ״גסידן 2060.9 מ״ג 2060.9 מ״גברזל 1984.1 מ״ג 1984.1 מ״גאשלגן 1984.1 מ״ג 1984.1 מ״גאבץ 1984.1 מ״ג 1984.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 2050 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
25 ס"מ
-
2 כפות גבינת סימפוניה בטעם טבעיבמרקם שמנת
-
1/4 בצל סגולפרוס דק
-
1 ביצת עין
-
1/2 עגבנייהפרוסה דק
אופן הכנה
- מניחים טורטייה על צלחת גדולה.
- חורצים את הטורטייה ממרכזה עד לאחד הקצוות.
- על רבע אחד של הטורטייה מורחים את גבינת הסימפוניה, על הרבע השני, מניחים את פרוסות העגבנייה, על הרבע השלישי מניחים את פרוסות הבצל וברבע האחרון מניחים את ביצת העין.
- מקפלים את הטורטייה בצורת רבע מעל רבע.
- לוקחים ביס ונותנים לביצה הנוזלית לטפטף על הכל.
אופן הכנה
- מניחים טורטייה על צלחת גדולה.
- חורצים את הטורטייה ממרכזה עד לאחד הקצוות.
- על רבע אחד של הטורטייה מורחים את גבינת הסימפוניה, על הרבע השני, מניחים את פרוסות העגבנייה, על הרבע השלישי מניחים את פרוסות הבצל וברבע האחרון מניחים את ביצת העין.
- מקפלים את הטורטייה בצורת רבע מעל רבע.
- לוקחים ביס ונותנים לביצה הנוזלית לטפטף על הכל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן