קריספי צ’יקן בלחמניות חלה
הלהיט של הרגע, שניצל קריספי עם בצל כבוש מתוק, מיונז פיקנטי חרפרף, אבוקדו ועגבנייה בתוך לחמניית חלה עננית ורכה. רק תראו לי מישהו שיסרב לביס מסנדוויץ' אימתני שכזה
הלהיט של הרגע, שניצל קריספי עם בצל כבוש מתוק, מיונז פיקנטי חרפרף, אבוקדו ועגבנייה בתוך לחמניית חלה עננית ורכה. רק תראו לי מישהו שיסרב לביס מסנדוויץ' אימתני שכזה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 891.1 קק״ל 3564.6 קק״לפחמימות 647.1 גרם 2588.3 גרםשומן 644.6 גרם 2578.3 גרםנתרן 674.9 מ״ג 2699.7 מ״גחלבון 629.7 גרם 2518.8 גרםסיבים תזונתיים 632.1 גרם 2528.5 גרםשומן רווי 629.6 גרם 2518.3 גרםכולסטרול 633.9 מ״ג 2535.5 מ״גסידן 656.2 מ״ג 2624.6 מ״גברזל 627.8 מ״ג 2511.1 מ״גאשלגן 1145.3 מ״ג 4581.2 מ״גאבץ 627.5 מ״ג 2510.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות891
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 891.1 קק״ל 3564.6 קק״לפחמימות 647.1 גרם 2588.3 גרםשומן 644.6 גרם 2578.3 גרםנתרן 674.9 מ״ג 2699.7 מ״גחלבון 629.7 גרם 2518.8 גרםסיבים תזונתיים 632.1 גרם 2528.5 גרםשומן רווי 629.6 גרם 2518.3 גרםכולסטרול 633.9 מ״ג 2535.5 מ״גסידן 656.2 מ״ג 2624.6 מ״גברזל 627.8 מ״ג 2511.1 מ״גאשלגן 1145.3 מ״ג 4581.2 מ״גאבץ 627.5 מ״ג 2510.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 891 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות מיונז
-
1 כפית רוטב סרירצ’האו פלפל שיפקה אחד
-
4 עלי חסה רומית
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 אבוקדו בינוניקלוף
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את הבצל הכבוש: שעה לפני ההגשה, פורסים את הבצל הסגול לפרוסות הכי דקות שאפשר.
- מכינים קערה עם החומץ והסוכר הלבן, מערבבים היטב ומשרים את הבצל במשרה. אפשר גם להכין יום קודם ולאחסן במקרר עם ניילון נצמד.
- פורסים נייר אפייה על תבנית התנור, מניחים את פרוסות הצ’ונגו ואופים 10 דקות.
- מכינים את המיונז הפיקנטי: מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה. אם משתמשים בשיפקה, קוצצים אותו לקוביות קטנטנות ומערבבים עם המיונז.
- מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים בלחמנייה מיונז פיקנטי, מניחים על פרוסה אחת את עלה החסה, פרוסות העגבנייה, פרוסות אבוקדו ובצל כבוש.
- מניחים שלוש רצועות צ’ונגו וסוגרים עם הפרוסה השנייה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מכינים את הבצל הכבוש: שעה לפני ההגשה, פורסים את הבצל הסגול לפרוסות הכי דקות שאפשר.
- מכינים קערה עם החומץ והסוכר הלבן, מערבבים היטב ומשרים את הבצל במשרה. אפשר גם להכין יום קודם ולאחסן במקרר עם ניילון נצמד.
- פורסים נייר אפייה על תבנית התנור, מניחים את פרוסות הצ’ונגו ואופים 10 דקות.
- מכינים את המיונז הפיקנטי: מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה. אם משתמשים בשיפקה, קוצצים אותו לקוביות קטנטנות ומערבבים עם המיונז.
- מרכיבים את הסנדוויץ’: מורחים בלחמנייה מיונז פיקנטי, מניחים על פרוסה אחת את עלה החסה, פרוסות העגבנייה, פרוסות אבוקדו ובצל כבוש.
- מניחים שלוש רצועות צ’ונגו וסוגרים עם הפרוסה השנייה. מגישים מיד.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן