ספייסי שוקו: שוקו חם מלטף ופיקנטי
שוקו חם הוא המשקה האידאלי ליום חורפי ואנחנו הכנו לכם מתכון עם טוויסט שיוסיף קצת פלפל ופינוק - קבלו ספייסי שוקו! משקה חם ופיקנטי שהוא בדיוק מה שאתם צריכים
שוקו חם הוא המשקה האידאלי ליום חורפי ואנחנו הכנו לכם מתכון עם טוויסט שיוסיף קצת פלפל ופינוק - קבלו ספייסי שוקו! משקה חם ופיקנטי שהוא בדיוק מה שאתם צריכים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1128.6 קק״ל 2257.2 קק״לפחמימות 90.6 גרם 181.2 גרםשומן 72.4 גרם 144.8 גרםנתרן 67.8 מ״ג 135.7 מ״גחלבון 21.3 גרם 42.6 גרםסיבים תזונתיים 16.3 גרם 32.7 גרםשומן רווי 44.0 גרם 88.0 גרםכולסטרול 18.3 מ״ג 36.6 מ״גסידן 165.3 מ״ג 330.6 מ״גברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 909.4 מ״ג 1818.7 מ״גאבץ 13.9 מ״ג 27.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1129
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1128.6 קק״ל 2257.2 קק״לפחמימות 90.6 גרם 181.2 גרםשומן 72.4 גרם 144.8 גרםנתרן 67.8 מ״ג 135.7 מ״גחלבון 21.3 גרם 42.6 גרםסיבים תזונתיים 16.3 גרם 32.7 גרםשומן רווי 44.0 גרם 88.0 גרםכולסטרול 18.3 מ״ג 36.6 מ״גסידן 165.3 מ״ג 330.6 מ״גברזל 3.2 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 909.4 מ״ג 1818.7 מ״גאבץ 13.9 מ״ג 27.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1129 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שוקו
-
300 גרם מטבעות שוקולד מריר 60%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1/4 כפית אבקת צ’ילי(אפשר גם פחות)
-
1/4 כפית קינמון טחון(לא חובה)
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/2 כפית תמצית וניל
קישוט
-
1/2 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים את הקישוט: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה ושומרים במקרר.
- מכינים את השוקו: ממיסים בבן מארי את השוקולד, הסוכר והצ’ילי עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב.
- מוסיפים תוך כדי ערבוב (עדיין על בן מארי) את החלב והשמנת המתוקה עד לסף רתיחה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הוניל ומערבבים. טועמים, מוסיפים סוכר לפי הצורך. מקשטים בענני קצפת מתוקה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקישוט: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה ושומרים במקרר.
- מכינים את השוקו: ממיסים בבן מארי את השוקולד, הסוכר והצ’ילי עד שהשוקולד נמס ומערבבים היטב.
- מוסיפים תוך כדי ערבוב (עדיין על בן מארי) את החלב והשמנת המתוקה עד לסף רתיחה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את הוניל ומערבבים. טועמים, מוסיפים סוכר לפי הצורך. מקשטים בענני קצפת מתוקה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן