-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 579.8 קק״ל 1739.3 קק״לפחמימות 33.3 גרם 100.0 גרםסוכר 26.2 גרם 78.7 גרםשומן 39.3 גרם 117.8 גרםנתרן 292.4 מ״ג 877.2 מ״גחלבון 24.2 גרם 72.6 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרםשומן רווי 1.5 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.3 מ״ג 25.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 44.7 מ״ג 134.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות580
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 579.8 קק״ל 1739.3 קק״לפחמימות 33.3 גרם 100.0 גרםסוכר 26.2 גרם 78.7 גרםשומן 39.3 גרם 117.8 גרםנתרן 292.4 מ״ג 877.2 מ״גחלבון 24.2 גרם 72.6 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרםשומן רווי 1.5 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.3 מ״ג 25.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 44.7 מ״ג 134.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 580 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם סלמון טריללא עור או עצמות, או דג אחר - טונה, המאצ'י, טרחון וכו'
-
1 כוס רוטב סצ’ואן קנור
-
100 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
1 קורט מלח דק
-
1 חופן בוטנים קלוייםמטוגנים
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- בתוך מחבת, בחום בינוני, מביאים את הרוטב בסגנון הסצ׳ואן לרתיחה עדינה.
- מכבים את האש ומוסיפים פנימה בהדרגה את החמאה הקרה - בכל פעם מספר קוביות ומערבבים עד המסה, עד לסיום החמאה.
- פורסים את הדג לפרוסות ומסדרים בצלחת.
- מתבלים במלח, מפזרים את הבוטנים המטוגנים והבצל הירוק, ומסביב מזלפים את רוטב הטופי בסגנון הסצ׳ואן ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!
אופן הכנה
- בתוך מחבת, בחום בינוני, מביאים את הרוטב בסגנון הסצ׳ואן לרתיחה עדינה.
- מכבים את האש ומוסיפים פנימה בהדרגה את החמאה הקרה - בכל פעם מספר קוביות ומערבבים עד המסה, עד לסיום החמאה.
- פורסים את הדג לפרוסות ומסדרים בצלחת.
- מתבלים במלח, מפזרים את הבוטנים המטוגנים והבצל הירוק, ומסביב מזלפים את רוטב הטופי בסגנון הסצ׳ואן ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן