עוגיות פאדג’ שוקולד כשרות לפסח של נטלי לוין הגאונית
עוגיות שוקולד סופר רכות ופאדג'יות בלי טיפה של קמח, ועם קצת מלח שמדגיש עוד יותר את השוקולדיות שלהן. עוגיות מושלמות למכורי שוקולד!
עוגיות שוקולד סופר רכות ופאדג'יות בלי טיפה של קמח, ועם קצת מלח שמדגיש עוד יותר את השוקולדיות שלהן. עוגיות מושלמות למכורי שוקולד!
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 173.3 קק״ל 3466.1 קק״לפחמימות 23.2 גרם 464.3 גרםשומן 8.5 גרם 169.2 גרםנתרן 65.4 מ״ג 1307.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 37.7 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרםשומן רווי 5.1 גרם 102.9 גרםכולסטרול 43.2 מ״ג 863.6 מ״גסידן 18.7 מ״ג 374.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 98.0 מ״ג 1959.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות173
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 173.3 קק״ל 3466.1 קק״לפחמימות 23.2 גרם 464.3 גרםשומן 8.5 גרם 169.2 גרםנתרן 65.4 מ״ג 1307.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 37.7 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרםשומן רווי 5.1 גרם 102.9 גרםכולסטרול 43.2 מ״ג 863.6 מ״גסידן 18.7 מ״ג 374.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.4 מ״גאשלגן 98.0 מ״ג 1959.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 9.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 173 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם שוקולד מריר
-
125 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר חום
-
1/4 כפית מלח דק
-
130 גרם קורנפלור
-
3כפות או 30 גרם אבקת קקאו
-
1 כפית אבקת אפייה
פיזור
-
קורט מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
- בקערת מיקסר שמים ביצים, סוכר, סוכר, חום ומלח ומקציפים במהירות גבוהה במשך 5-6 דקות עד שמתקבלת קציפה אוורירית, תפוחה ובהירה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס. מערבלים במהירות בינונית עד שאחיד.
- מוסיפים קורנפלור, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבלים במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת סמיכה, שוקולדית ומבריקה.
- בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצרים תלוליות מהתערובת ומניחים במרווחים על גבי נייר האפייה.
- מפזרים מעט מלח גרוס על גבי העוגיות.
- אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות. מיד כשהעוגיות יוצאות מהתנור פוחסים אותן בעדינות עם תחתית של כוס כדי לשטח אותן מעט (לא חובה, אבל מוסיף).
- מצננים לחלוטין ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
- בקערת מיקסר שמים ביצים, סוכר, סוכר, חום ומלח ומקציפים במהירות גבוהה במשך 5-6 דקות עד שמתקבלת קציפה אוורירית, תפוחה ובהירה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס. מערבלים במהירות בינונית עד שאחיד.
- מוסיפים קורנפלור, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבלים במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת סמיכה, שוקולדית ומבריקה.
- בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצרים תלוליות מהתערובת ומניחים במרווחים על גבי נייר האפייה.
- מפזרים מעט מלח גרוס על גבי העוגיות.
- אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות. מיד כשהעוגיות יוצאות מהתנור פוחסים אותן בעדינות עם תחתית של כוס כדי לשטח אותן מעט (לא חובה, אבל מוסיף).
- מצננים לחלוטין ומגישים.
הערות
- אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח אורז
הערות
- אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח אורז
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות