עוגיות מהירות עם תמרים ואגוזים וקינמון
עוגיות מהירות עם תמרים, אגוזים וקינמון אלה עוגיות מגולגלות פריכות מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה. ממליצים בחום
עוגיות מהירות עם תמרים, אגוזים וקינמון אלה עוגיות מגולגלות פריכות מבצק פשוט וזריז שלא דורש קירור ומאוד נוח לעבודה. ממליצים בחום
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.2 קק״ל 5611.7 קק״לפחמימות 18.7 גרם 937.3 גרםשומן 5.7 גרם 282.9 גרםנתרן 4.6 מ״ג 229.4 מ״גחלבון 1.4 גרם 69.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 42.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 149.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 738.0 מ״גסידן 11.4 מ״ג 568.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 59.7 מ״ג 2985.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות112
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 112.2 קק״ל 5611.7 קק״לפחמימות 18.7 גרם 937.3 גרםשומן 5.7 גרם 282.9 גרםנתרן 4.6 מ״ג 229.4 מ״גחלבון 1.4 גרם 69.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 42.5 גרםשומן רווי 3.0 גרם 149.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 738.0 מ״גסידן 11.4 מ״ג 568.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 59.7 מ״ג 2985.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
3 1/2כוסות או 500 גרם קמח לבן
-
300 גרם חמאה רכה
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1 שקית סוכר וניל
-
1/2כוס או 120 מ"ל מים פושרים
מלית
-
1קופסה או 450 גרם ממרח תמרים
-
1 כפית קינמון טחון
-
1/4 כפית ציפורן טחון
-
1כוס או 100 גרם אגוזי מלך
הגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
- לשים בקערה את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
- מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
- מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
- אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
- פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
- לשים בקערה את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
- מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
- מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
- אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
- פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן