עוגיות שוקולד 144 משגעות משלושה מרכיבים בלבד!
עוגיות שוקולד מהירות וטעימות במיוחד משלושה מרכיבים הן בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו! מתכון קל, זול ומעולה להכנת עוגיות שוקולד מטריפות
עוגיות שוקולד מהירות וטעימות במיוחד משלושה מרכיבים הן בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו! מתכון קל, זול ומעולה להכנת עוגיות שוקולד מטריפות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 171.0 קק״ל 1367.8 קק״לפחמימות 20.4 גרם 162.9 גרםשומן 8.4 גרם 67.3 גרםנתרן 31.4 מ״ג 251.4 מ״גחלבון 3.3 גרם 26.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 22.5 גרםכולסטרול 32.6 מ״ג 260.7 מ״גסידן 57.2 מ״ג 457.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 100.2 מ״ג 801.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 דק׳
-
קלוריות171
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 171.0 קק״ל 1367.8 קק״לפחמימות 20.4 גרם 162.9 גרםשומן 8.4 גרם 67.3 גרםנתרן 31.4 מ״ג 251.4 מ״גחלבון 3.3 גרם 26.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.0 גרםשומן רווי 2.8 גרם 22.5 גרםכולסטרול 32.6 מ״ג 260.7 מ״גסידן 57.2 מ״ג 457.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 100.2 מ״ג 801.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״גסגור
עוגיות שוקולד מהירות! כל מה שאתם צריכים כדי להכין את המתכון הקל והטעים הזה אלה שלושה מצרכים בסיסיים – ביצה, קמח וממרח שוקולד. אם יש לכם אותם, אתם מסודרים עם עוגיות שוקולד ממכרות בפחות מעשר דקות הכנה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 דק׳ | קלוריות 171 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הביצה, ממרח השוקולד והקמח לתערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת בעזרת שתי כפות או כפות ידיים רטובות עיגולים בגודל כדור פינג פונג, מסדרים במרווחים יחסית גדולים בתבנית (חשוב כי העוגיות מתפשטות). ניתם לפזר מעט מלח גס מלמעלה (לא חייבים, אבל הוא מוסיף טוויסט מגניב).
- אופים את העוגיות כ-8 דקות. הן יראו רכות ויתייצבו סופית אחרי 5 דקות של צינון מחוץ לתנור.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הביצה, ממרח השוקולד והקמח לתערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת בעזרת שתי כפות או כפות ידיים רטובות עיגולים בגודל כדור פינג פונג, מסדרים במרווחים יחסית גדולים בתבנית (חשוב כי העוגיות מתפשטות). ניתם לפזר מעט מלח גס מלמעלה (לא חייבים, אבל הוא מוסיף טוויסט מגניב).
- אופים את העוגיות כ-8 דקות. הן יראו רכות ויתייצבו סופית אחרי 5 דקות של צינון מחוץ לתנור.
הערות
- העוגיות מוכנות כשהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה.
- אם הבלילה רטובה מדי ומקשה עליכם לכדרר גם אחרי שהרטבתם את הידיים, הוסיפו עוד כף של קמח.
הערות
- העוגיות מוכנות כשהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה.
- אם הבלילה רטובה מדי ומקשה עליכם לכדרר גם אחרי שהרטבתם את הידיים, הוסיפו עוד כף של קמח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
טרם הכנתי.comזה עתה למדתי משהו קל.comטעים