עוגיות שוקולד 144 משגעות משלושה מרכיבים בלבד!

עוגיות שוקולד מהירות וטעימות במיוחד משלושה מרכיבים הן בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו! מתכון קל, זול ומעולה להכנת עוגיות שוקולד מטריפות
עוגיות שוקולד מהירות וטעימות במיוחד משלושה מרכיבים הן בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו! מתכון קל, זול ומעולה להכנת עוגיות שוקולד מטריפות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.0 קק״ל 1367.8 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 162.9 גרם
    שומן 8.4 גרם 67.3 גרם
    נתרן 31.4 מ״ג 251.4 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 22.5 גרם
    כולסטרול 32.6 מ״ג 260.7 מ״ג
    סידן 57.2 מ״ג 457.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 100.2 מ״ג 801.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.0 קק״ל 1367.8 קק״ל
    פחמימות 20.4 גרם 162.9 גרם
    שומן 8.4 גרם 67.3 גרם
    נתרן 31.4 מ״ג 251.4 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 26.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 22.5 גרם
    כולסטרול 32.6 מ״ג 260.7 מ״ג
    סידן 57.2 מ״ג 457.2 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 100.2 מ״ג 801.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

עוגיות שוקולד מהירות! כל מה שאתם צריכים כדי להכין את המתכון הקל והטעים הזה אלה שלושה מצרכים בסיסיים – ביצה, קמח וממרח שוקולד. אם יש לכם אותם, אתם מסודרים עם עוגיות שוקולד ממכרות בפחות מעשר דקות הכנה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מערכת Foody
X

18 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את הביצה, ממרח השוקולד והקמח לתערובת אחידה.
  3. יוצרים מהתערובת בעזרת שתי כפות או כפות ידיים רטובות עיגולים בגודל כדור פינג פונג, מסדרים במרווחים יחסית גדולים בתבנית (חשוב כי העוגיות מתפשטות). ניתם לפזר מעט מלח גס מלמעלה (לא חייבים, אבל הוא מוסיף טוויסט מגניב).
  4. אופים את העוגיות כ-8 דקות. הן יראו רכות ויתייצבו סופית אחרי 5 דקות של צינון מחוץ לתנור.

הערות

  • העוגיות מוכנות כשהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה.
  • אם הבלילה רטובה מדי ומקשה עליכם לכדרר גם אחרי שהרטבתם את הידיים, הוסיפו עוד כף של קמח.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד 144 משגעות משלושה מרכיבים בלבד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מיכל קינן

    טרם הכנתי.comזה עתה למדתי משהו קל.comטעים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות