-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 122.9 קק״ל 3688.2 קק״לפחמימות 18.4 גרם 551.7 גרםשומן 4.4 גרם 132.2 גרםנתרן 215.2 מ״ג 6455.9 מ״גחלבון 2.2 גרם 66.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 77.7 גרםכולסטרול 27.9 מ״ג 836.5 מ״גסידן 7.2 מ״ג 215.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 24.3 מ״ג 729.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות123
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 122.9 קק״ל 3688.2 קק״לפחמימות 18.4 גרם 551.7 גרםשומן 4.4 גרם 132.2 גרםנתרן 215.2 מ״ג 6455.9 מ״גחלבון 2.2 גרם 66.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 1.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 77.7 גרםכולסטרול 27.9 מ״ג 836.5 מ״גסידן 7.2 מ״ג 215.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 24.3 מ״ג 729.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 123 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח תופח
-
100 גרם חמאה
-
3 חלמונים L
-
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
מילוי
-
3 חלבונים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מניחים את כל המצרכים לבצק, מערבלים עד שמתגבש בצק אחיד.
- מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות של חצי שעה.
- בזמן הזה מכינים את המילוי: מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה בתוך קערה נקייה.
- מוספים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף תפוח.
- מוסיפים את אבקת הפודינג והווניל ומקציפים שוב ממש כמה שניות עד שכל התערובת אחידה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מקמחים משטח עבודה, ומרדדים כל חלק למלבן גדול ממלאים בקצף ומגלגלים לשבלול.
- חותכים לשושנים ומניחים בתבנית אפייה. אופים כ-20 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר.
אופן הכנה
- בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מניחים את כל המצרכים לבצק, מערבלים עד שמתגבש בצק אחיד.
- מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות של חצי שעה.
- בזמן הזה מכינים את המילוי: מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה בתוך קערה נקייה.
- מוספים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף תפוח.
- מוסיפים את אבקת הפודינג והווניל ומקציפים שוב ממש כמה שניות עד שכל התערובת אחידה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מקמחים משטח עבודה, ומרדדים כל חלק למלבן גדול ממלאים בקצף ומגלגלים לשבלול.
- חותכים לשושנים ומניחים בתבנית אפייה. אופים כ-20 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
היי אני הכנתי את העוגיות והבצק יצא לי ממש לא אחיד הוא יצא ממש יבש אני הוספתי לו קצת מים ויצא יותר טוב ממש טעים!
תודה על השיתוף ((: משמח לשמוע!