סנו רקע

עוגיות שכבות בצק פריך ושוקולד

עוגיות שכבות של בצק פריך עם שוקולד מריר ושוקולד חלב שלא תרצו להפסיק לאכול. המתוק המושלם לצד הקפה, קלאסי אבל עם טוויסט
עוגיות שכבות של בצק פריך עם שוקולד מריר ושוקולד חלב שלא תרצו להפסיק לאכול. המתוק המושלם לצד הקפה, קלאסי אבל עם טוויסט
  • עדי מרום
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.4 קק״ל 7491.5 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 706.1 גרם
    שומן 8.9 גרם 375.7 גרם
    נתרן 26.0 מ״ג 1093.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 87.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 49.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 116.0 גרם
    כולסטרול 12.6 מ״ג 529.7 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 396.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 34.1 מ״ג
    אשלגן 72.1 מ״ג 3027.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.4 קק״ל 7491.5 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 706.1 גרם
    שומן 8.9 גרם 375.7 גרם
    נתרן 26.0 מ״ג 1093.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 87.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 49.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 116.0 גרם
    כולסטרול 12.6 מ״ג 529.7 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 396.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 34.1 מ״ג
    אשלגן 72.1 מ״ג 3027.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 17.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
עדי מרום
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מניחים בקערה חמאה רכה ואבקת סוכר ומערבבים יחד למשחה. מוסיפים חלמונים ומערבבים עד איחוד. מוסיפים קמח ומלח ולשים עד קבלת בצק אחיד.
  2. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, כל חתיכה מרדדים למלבן בגודל שווה - כדי להגיע למלבנים אחידים בעובי ובגודל, מרדדים את הבצק בתוך שקית זיפר בגודל L. מניחים את הבצק הפריך במקפיא כחצי שעה.
  3. מכינים את המילוי: ממיסים שוקולד חלב ומריר בנפרד. כדי לבנות את השכבות בצורה אחידה, משתמשים בשקית זיפר בגודל L.
  4. מכינים 3 שכבות של שוקולד - 2 שכבות של שוקולד מריר ושכבה אחת של שוקולד חלב. מכניסים את השוקולד המומס לשקית ומשטחים בצורה אחידה. מכניסים את השוקולד להקפאה עד שהשוקולד קפוא ויציב בתוך השקית.
  5. מרכיבים את העוגיות: מכינים מגש עם נייר אפייה, מחלצים שכבה של בצק פריך מהשקית ומניחים בתבנית. מעל מניחים את השכבה של השוקולד המריר. מעל מניחים עוד שכבה של בצק פריך. במרכז מניחים את שוקולד החלב. ממשיכים בהרכבה של השכבות עד קבלת מלבן עם 4 שכבות של בצק ו-3 שכבות של שוקולד.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה או עד שהמלבן מזהיב מלמעלה.
  7. מוציאים מהאפייה ומצננים בחוץ, מכניסים למקרר עד שמתקרר לגמרי.
  8. פורסים את המלבן לריבועים בגודל שווה ומפזרים מעל אבקת סוכר. תהנו!
עוגיות שכבות בצק פריך ושוקולד
עוגיות שכבות בצק פריך ושוקולד. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורלי מרון

    החיתוכיות שוקולד נראים מדהים רק חושבת שיש יותר מידי אבקת סוכר על כל השוקולד שיש?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורלי, אינך חייבת להשתמש באבקת סוכר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות