-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 331.5 קק״ל 5303.2 קק״לפחמימות 39.5 גרם 631.8 גרםשומן 11.7 גרם 186.5 גרםנתרן 96.1 מ״ג 1537.6 מ״גחלבון 4.5 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 506.4 מ״גסידן 33.5 מ״ג 536.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 59.5 מ״ג 952.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות332
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 331.5 קק״ל 5303.2 קק״לפחמימות 39.5 גרם 631.8 גרםשומן 11.7 גרם 186.5 גרםנתרן 96.1 מ״ג 1537.6 מ״גחלבון 4.5 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.2 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 506.4 מ״גסידן 33.5 מ״ג 536.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 59.5 מ״ג 952.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 332 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים אבקת סוכר, קמח, חמאה, סוכר וניל ומלח ומעבדים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים קטנים.
- מוסיפים ביצים ומעבדים בקצרה במהירות גבוהה רק עד שמתקבל כדור בצק.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר, מחלקים לשני חצאים ומרדדים כל חצי לעלה דק בעובי כ-1/2 ס”מ.
- קורצים עיגול בקוטר כ-24 ס”מ, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מרדדים את יתרת הבצק וקורצים עיגול נוסף, קורצים בו צורות (או משתמשים בתבנית פאי צורנית). מניחים בתבנית נוספת מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים כל חלק לתנור ואופים כ-12-15 דקות עד שהבצק מזהיב מעט. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מניחים את העיגול השלם על גבי צלחת הגשה, מורחים מעליו ריבה בנדיבות.
- זורים אבקת סוכר בנדיבות על החלק המחורר, ומניחים את החלק המחורר על גבי העיגול המרוח בריבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים אבקת סוכר, קמח, חמאה, סוכר וניל ומלח ומעבדים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים קטנים.
- מוסיפים ביצים ומעבדים בקצרה במהירות גבוהה רק עד שמתקבל כדור בצק.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר, מחלקים לשני חצאים ומרדדים כל חצי לעלה דק בעובי כ-1/2 ס”מ.
- קורצים עיגול בקוטר כ-24 ס”מ, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מרדדים את יתרת הבצק וקורצים עיגול נוסף, קורצים בו צורות (או משתמשים בתבנית פאי צורנית). מניחים בתבנית נוספת מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים כל חלק לתנור ואופים כ-12-15 דקות עד שהבצק מזהיב מעט. מוציאים מהתנור ומצננים.
- מניחים את העיגול השלם על גבי צלחת הגשה, מורחים מעליו ריבה בנדיבות.
- זורים אבקת סוכר בנדיבות על החלק המחורר, ומניחים את החלק המחורר על גבי העיגול המרוח בריבה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן