סנו רקע

עוגיית ריבה ענקית

עוגיית ריבה ענקית ומרשימה שאפשר להגיש כמו עוגה - שרית נובק עם מתכון נפלא וקל לקינוח הנוסטלגי בגרסה המוגדלת
עוגיית ריבה ענקית ומרשימה שאפשר להגיש כמו עוגה - שרית נובק עם מתכון נפלא וקל לקינוח הנוסטלגי בגרסה המוגדלת
  • שרית נובק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 331.5 קק״ל 5303.2 קק״ל
    פחמימות 39.5 גרם 631.8 גרם
    שומן 11.7 גרם 186.5 גרם
    נתרן 96.1 מ״ג 1537.6 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 33.5 מ״ג 536.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 59.5 מ״ג 952.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 331.5 קק״ל 5303.2 קק״ל
    פחמימות 39.5 גרם 631.8 גרם
    שומן 11.7 גרם 186.5 גרם
    נתרן 96.1 מ״ג 1537.6 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 33.5 מ״ג 536.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 59.5 מ״ג 952.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
שרית נובק
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

זרייה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים אבקת סוכר, קמח, חמאה, סוכר וניל ומלח ומעבדים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים קטנים.
  3. מוסיפים ביצים ומעבדים בקצרה במהירות גבוהה רק עד שמתקבל כדור בצק.
  4. מוציאים את הבצק מהמיקסר, מחלקים לשני חצאים ומרדדים כל חצי לעלה דק בעובי כ-1/2 ס”מ.
  5. קורצים עיגול בקוטר כ-24 ס”מ, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. מרדדים את יתרת הבצק וקורצים עיגול נוסף, קורצים בו צורות (או משתמשים בתבנית פאי צורנית). מניחים בתבנית נוספת מרופדת בנייר אפייה.
  7. מכניסים כל חלק לתנור ואופים כ-12-15 דקות עד שהבצק מזהיב מעט. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. מניחים את העיגול השלם על גבי צלחת הגשה, מורחים מעליו ריבה בנדיבות.
  9. זורים אבקת סוכר בנדיבות על החלק המחורר, ומניחים את החלק המחורר על גבי העיגול המרוח בריבה.
עוגיית ריבה ענקית2
עוגיית ריבה ענקית. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות