שילוב משמיים: עוגיות שוקולד צ’יפס עם קפה ופקאן

יצירת אמנות יפהפייה וטעימה במיוחד! קבלו מתכון קל, מהיר ומעולה להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס עם קפה ואגוזי פקאן - נהדרות לצד הקפה!
יצירת אמנות יפהפייה וטעימה במיוחד! קבלו מתכון קל, מהיר ומעולה להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס עם קפה ואגוזי פקאן - נהדרות לצד הקפה!
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.1 קק״ל 3721.0 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 502.2 גרם
    שומן 9.3 גרם 204.9 גרם
    נתרן 458.3 מ״ג 10083.7 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 91.4 גרם
    כולסטרול 24.6 מ״ג 541.4 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 235.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 38.5 מ״ג 845.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.1 קק״ל 3721.0 קק״ל
    פחמימות 22.8 גרם 502.2 גרם
    שומן 9.3 גרם 204.9 גרם
    נתרן 458.3 מ״ג 10083.7 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 91.4 גרם
    כולסטרול 24.6 מ״ג 541.4 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 235.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 38.5 מ״ג 845.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור

עוגיות שוקולד צ’יפס זה לא משהו שדורש יחסי ציבור – רוב האנשים אוהבים אותן וישמחו לטעום בכל רגע נתון. ובכל זאת אנחנו שמחים להמליץ לכם על עוגיות שוקולד צ’יפס נפלאות של נטלי לוין: פריכות, מתוקות ועם תוספת מפנקת של קפה ואגוזי פקאן.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקפה במהירות גבוהה לתערובת במרקם קרמי רך. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים את אבקת הסודה לשתייה, אבקת האפייה והקמח ומערבלים עד שמתקבלים גושי בצק גדולים.
  3. מוסיפים כמעט את כל השוקולד צ’יפס (שומרים מעט לקישוט החלק העליון) ומערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
  4. מגלגלים את הבצק לכדורים ומניחים במרווחים על גבי התבנית.
  5. משטחים את העוגיות בעזרת הידיים ומקשטים את החלק העליון בפקאנים, השוקולד צ’יפס והמלח.
  6. אופים 8-12 דקות להזהבה יפה.
  7. מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שילוב משמיים: עוגיות שוקולד צ’יפס עם קפה ופקאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות