סנו רקע

עוגיות ריבה קטנטנות שמזכירות קורנפלקס

מיני עוגיות ריבה שעושות חשק לשים אותן בקערית קורנפלקס עם קצת חלב ולנשנש עם כפית. מתכון קל וטעים לקלאסיקה שאף פעם לא ימאס ממנה
מיני עוגיות ריבה שעושות חשק לשים אותן בקערית קורנפלקס עם קצת חלב ולנשנש עם כפית. מתכון קל וטעים לקלאסיקה שאף פעם לא ימאס ממנה
  • שרית נובק
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 47.0 קק״ל 3756.3 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 334.4 גרם
    שומן 2.3 גרם 183.1 גרם
    נתרן 12.9 מ״ג 1031.3 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 501.6 מ״ג
    סידן 1.7 מ״ג 133.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 7.1 מ״ג 570.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 47.0 קק״ל 3756.3 קק״ל
    פחמימות 4.2 גרם 334.4 גרם
    שומן 2.3 גרם 183.1 גרם
    נתרן 12.9 מ״ג 1031.3 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 51.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 6.3 מ״ג 501.6 מ״ג
    סידן 1.7 מ״ג 133.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 7.1 מ״ג 570.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכניסים למעבד מזון חמאה, קמח, אבקת סוכר ומלח ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
  2. מוסיפים ביצה, חלמון ותמצית וניל וממשיכים לעבד עד שמתקבל גוש בצק.
  3. מוציאים את הבצק, משטחים לצורת פיתה, מכניסים לשקית זיפר סליידר סנו סושי ושמים במקרר לחצי שעה.
  4. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על גבי נייר אפייה טבעי סנו סושי לעלה דקיק בעובי של כ-1 ס”מ.
  6. קורצים את הבצק לצורות של פרחים קטנטנים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי. שימו לב שבמחצית מהפרחים קורצים עיגול קטן באמצע.
  7. מכניסים את העוגיות שחרצנו לתנור ואופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.
  8. מניחים לצינון, ואחרי שהעוגיות מתקררות, זורים אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור.
  9. לוקחים עוגייה שלמה, מורחים עליה כף שטוחה של ריבה וסוגרים עם עוגייה מחוררת.
  10. את העוגיות שנשארו ניתן לאחסן בשקית זיפר סליידר סנו סושי.
עוגיות ריבה קורנפלקס1
עוגיות ריבה שאוכלים כמו קורנפלקס. צילום: שרית נובק

הערות

  • מגישים בקערה עם כוס חלב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות