עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
עוגת הגבינה הבאסקית אולי לא תזכה בתחרות מלכות היופי של עוגות הגבינה, אבל מדובר בעוגה הטעימה מכולן! קבלו מתכון מנצח של קרין גורן בחמש דקות עבודה
עוגת הגבינה הבאסקית אולי לא תזכה בתחרות מלכות היופי של עוגות הגבינה, אבל מדובר בעוגה הטעימה מכולן! קבלו מתכון מנצח של קרין גורן בחמש דקות עבודה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3660.7 קק״ל 3660.7 קק״לפחמימות 238.8 גרם 238.8 גרםשומן 276.1 גרם 276.1 גרםנתרן 842.1 מ״ג 842.1 מ״גחלבון 63.1 גרם 63.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 165.9 גרם 165.9 גרםכולסטרול 1467.1 מ״ג 1467.1 מ״גסידן 307.5 מ״ג 307.5 מ״גברזל 3.8 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 566.5 מ״ג 566.5 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות3661
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3660.7 קק״ל 3660.7 קק״לפחמימות 238.8 גרם 238.8 גרםשומן 276.1 גרם 276.1 גרםנתרן 842.1 מ״ג 842.1 מ״גחלבון 63.1 גרם 63.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 165.9 גרם 165.9 גרםכולסטרול 1467.1 מ״ג 1467.1 מ״גסידן 307.5 מ״ג 307.5 מ״גברזל 3.8 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 566.5 מ״ג 566.5 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 3661 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם גבינת שמנת
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
1 כף קמח לבן
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה פאם
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מניחים את כל המצרכים במיקסר ומקציפים בהקצפה איטית לאיחוד החומרים בלבד.
- משמנים את התבנית ועוטפים אותה מבחוץ ברדיד אלומיניום.
- מקמטים נייר אפייה לכדור ואז פותחים ומשטחים אותו בתבנית ומשמנים בתרסיס שמן.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35 דקות (העוגה תעלה באפייה ואז תצנח באמצע - אל תיבהלו, זה הפורמט). העוגה אמורה להיות כמעט שרופה מבחוץ ורוטטת מאוד, על סף לא מוכנה במרכז.
- מקררים ארבע שעות לטמפרטורת החדר. מגישים על נייר האפייה. זה הזמן ליהנות מעוגה כעורה להפליא, במרקם של קרם ברולה.
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורןגביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מניחים את כל המצרכים במיקסר ומקציפים בהקצפה איטית לאיחוד החומרים בלבד.
- משמנים את התבנית ועוטפים אותה מבחוץ ברדיד אלומיניום.
- מקמטים נייר אפייה לכדור ואז פותחים ומשטחים אותו בתבנית ומשמנים בתרסיס שמן.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35 דקות (העוגה תעלה באפייה ואז תצנח באמצע - אל תיבהלו, זה הפורמט). העוגה אמורה להיות כמעט שרופה מבחוץ ורוטטת מאוד, על סף לא מוכנה במרכז.
- מקררים ארבע שעות לטמפרטורת החדר. מגישים על נייר האפייה. זה הזמן ליהנות מעוגה כעורה להפליא, במרקם של קרם ברולה.
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורןגביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
אפשר להשתמש ב450 גרם גבינת שמנת במקום 500?
היי אוריה, לא, הכמויות כאן חשובות
עשיתי אמנם מתכון מאתר אחר, אבל מתכון דומה, השתמשתי בגבינת שמנת של גד 30%, אפיתי את העוגה ביום רביעי בערב וחתכתי ביום שישי, העוגה הייתה במקרר כל הזמן. יש קצת מרירות לעוגה, האם יכלה להתקלקל ביומיים?
היי נטלי, קשה לדעת איפה דברים היו לא בסדר, במיוחד כשלא מדובר במתכון הזה. העוגה לא אמורה להתקלקל אחרי יומיים במקרר