-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7227.0 קק״ל 7227.0 קק״לפחמימות 921.8 גרם 921.8 גרםשומן 358.0 גרם 358.0 גרםנתרן 2336.0 מ״ג 2336.0 מ״גחלבון 112.9 גרם 112.9 גרםסיבים תזונתיים 24.7 גרם 24.7 גרםשומן רווי 175.5 גרם 175.5 גרםכולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״גסידן 1664.0 מ״ג 1664.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 2587.0 מ״ג 2587.0 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 12 שעות
-
קלוריות7227
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7227.0 קק״ל 7227.0 קק״לפחמימות 921.8 גרם 921.8 גרםשומן 358.0 גרם 358.0 גרםנתרן 2336.0 מ״ג 2336.0 מ״גחלבון 112.9 גרם 112.9 גרםסיבים תזונתיים 24.7 גרם 24.7 גרםשומן רווי 175.5 גרם 175.5 גרםכולסטרול 572.0 מ״ג 572.0 מ״גסידן 1664.0 מ״ג 1664.0 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 2587.0 מ״ג 2587.0 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 12 שעות | קלוריות 7227 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/3ליטר או 1 קופסה גלידת וניל
-
1 1/3ליטר או 1 קופסה גלידת שוקולד
-
2 כוסות עוגיות אוראומפוררות
-
2 כוסות סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- שמים נייר אפייה עגול בתוך תבנית.
- מוציאים את הגלידות מהמקפיא כמה דקות לפני שמתחילים להכין איתן כדי שהן מעט יתרככו.
- מורחים את גלידת הווניל בנייר האפייה ומפזרים מעל פירורים של עוגיות אוראו.
- מעל מורחים את גלידת השוקולד ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות.
- מקפיאים את העוגה ללילה.
- מומלץ לפני ההגשה לתת לגלידה לנוח בחוץ 2-3 דקות ולהפשיר מעט.
אופן הכנה
- שמים נייר אפייה עגול בתוך תבנית.
- מוציאים את הגלידות מהמקפיא כמה דקות לפני שמתחילים להכין איתן כדי שהן מעט יתרככו.
- מורחים את גלידת הווניל בנייר האפייה ומפזרים מעל פירורים של עוגיות אוראו.
- מעל מורחים את גלידת השוקולד ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות.
- מקפיאים את העוגה ללילה.
- מומלץ לפני ההגשה לתת לגלידה לנוח בחוץ 2-3 דקות ולהפשיר מעט.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן