עוגת שמנת ופירות יער אפויה בתנור
עוגת שמנת ופירות יער היא עוגה פשוטה, טעימה וקלילה להכנה ששומרת על רעננות בזכות פירות היער החמצמצים. רק לערבב את כל המצרכים בקערה ולהכניס לתנור
עוגת שמנת ופירות יער היא עוגה פשוטה, טעימה וקלילה להכנה ששומרת על רעננות בזכות פירות היער החמצמצים. רק לערבב את כל המצרכים בקערה ולהכניס לתנור
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3252.1 קק״ל 3252.1 קק״לפחמימות 469.6 גרם 469.6 גרםשומן 129.9 גרם 129.9 גרםנתרן 4194.6 מ״ג 4194.6 מ״גחלבון 55.6 גרם 55.6 גרםסיבים תזונתיים 11.4 גרם 11.4 גרםשומן רווי 75.2 גרם 75.2 גרםכולסטרול 805.8 מ״ג 805.8 מ״גסידן 473.4 מ״ג 473.4 מ״גברזל 30.3 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 849.5 מ״ג 849.5 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3252
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3252.1 קק״ל 3252.1 קק״לפחמימות 469.6 גרם 469.6 גרםשומן 129.9 גרם 129.9 גרםנתרן 4194.6 מ״ג 4194.6 מ״גחלבון 55.6 גרם 55.6 גרםסיבים תזונתיים 11.4 גרם 11.4 גרםשומן רווי 75.2 גרם 75.2 גרםכולסטרול 805.8 מ״ג 805.8 מ״גסידן 473.4 מ״ג 473.4 מ״גברזל 30.3 מ״ג 30.3 מ״גאשלגן 849.5 מ״ג 849.5 מ״גאבץ 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3252 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ביצים L
-
1גביע או 200 גרם שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
100 גרם חמאה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח תופח
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כוס פירות יער טרייםאו קפואים, מופשרים ומסוננים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- טורפים בקערה ביצים ושמנת חמוצה. מוסיפים חמאה מומסת ותמצית וניל ומערבבים.
- מערבבים בקערה אחרת קמח, סוכר ומלח.
- יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים פירות יער ומערבבים, רק עד שנבלעים בתערובת.
- יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 60-50 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- טורפים בקערה ביצים ושמנת חמוצה. מוסיפים חמאה מומסת ותמצית וניל ומערבבים.
- מערבבים בקערה אחרת קמח, סוכר ומלח.
- יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים פירות יער ומערבבים, רק עד שנבלעים בתערובת.
- יוצקים לתבנית ומחליקים.
- אופים בתנור החם 60-50 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן