עוף צלוי עם אורז בסגנון אסייתי

בואו נעשה טיול לאסיה, עם עוף צלוי עם אורז בסגנון אסייתי. טעמים עמוקים ואוריינטליים, ירקות ואורז בתבשיל שתרצו להכין שוב ושוב
בואו נעשה טיול לאסיה, עם עוף צלוי עם אורז בסגנון אסייתי. טעמים עמוקים ואוריינטליים, ירקות ואורז בתבשיל שתרצו להכין שוב ושוב
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    333
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 333.3 קק״ל 1333.3 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 219.9 גרם
    שומן 10.5 גרם 42.1 גרם
    נתרן 1178.2 מ״ג 4712.8 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 76.4 מ״ג 305.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 630.5 מ״ג 2522.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    333
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 333.3 קק״ל 1333.3 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 219.9 גרם
    שומן 10.5 גרם 42.1 גרם
    נתרן 1178.2 מ״ג 4712.8 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 76.4 מ״ג 305.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 630.5 מ״ג 2522.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רובי מיכאל
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

תבשיל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מנקים את הירכיים תחת הברז, ממליחים באופן שווה, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור למשך 50 דקות.
  2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות.
  3. בסיר סוטאז׳ מחממים את שמן הזית ומכניסים את הבצל פנימה יחד עם מלח דק על אש בינונית.
  4. מקלפים את הגזר, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל.
  5. צורבים את הבצל והגזר יחד עד שהבצל מקבל צבע זהוב ורק לאחר מכן מוסיפים את התירס מסונן עם הפלפל השחור ומערבבים מעט.
  6. מוסיפים מיד את האורז והרסק ומערבבים היטב עד לקבלת צבע אדום אחיד לאורז.
  7. מוציאים את העוף מהתנור, מניחים על האורז ושופכים מים חמים פנימה.
  8. מגבירים את האש להכי גבוהה ומוסיפים למים סויה, צ׳ילי מתוק, שמן שומשום ומערבבים היטב את כל הסיר.
  9. מרגע הרתיחה מורידים את האש לעוצמה נמוכה (בעבוע קל), סוגרים את המכסה ומבשלים במשך 20 דקות, לאחר מכן מכבים את האש ונותנים לאורז מנוחה של 10 דקות.
  10. קוצצים בצל ירוק (מומלץ גם כוסברה) ומפזרים רגע לפני ההגשה על האורז ובתאבון.

    עוף צלוי עם אורז בסגנון אסייתי
    עוף צלוי עם אורז בסגנון אסייתי. צילום: רובי מיכאל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות