באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פאני פורי בנינג’ה גריל

הטרנד שכובש את העולם: פאני פורי בנינג'ה גריל! כן כן! תוך 2 דקות יש לכם פאני פורי מנופחים ויפים כאילו ממש עכשיו יצאו מהשמן העמוק
הטרנד שכובש את העולם: פאני פורי בנינג'ה גריל! כן כן! תוך 2 דקות יש לכם פאני פורי מנופחים ויפים כאילו ממש עכשיו יצאו מהשמן העמוק
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.8 קק״ל 1468.0 קק״ל
    פחמימות 16.9 גרם 168.7 גרם
    שומן 6.2 גרם 61.7 גרם
    נתרן 172.7 מ״ג 1727.1 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.0 מ״ג 59.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 75.4 מ״ג 753.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    147
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.8 קק״ל 1468.0 קק״ל
    פחמימות 16.9 גרם 168.7 גרם
    שומן 6.2 גרם 61.7 גרם
    נתרן 172.7 מ״ג 1727.1 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 68.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.0 מ״ג 59.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 75.4 מ״ג 753.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
חיה טבואדה
X

5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פאני פורי

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר”, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 2 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  2. שמים בקערה את הפאני פורי, מעל שמן זית ומערבבים היטב.
  3. כשהמכשיר מצפצף לאותת על סיום החימום המוקדם מניחים את הפאני פורי על סלסלת הטיגון במרחק של אצבע אחד מהשני (כי הם מתנפחים) וסוגרים את המכסה.
  4. חותכים את הסלמון ואת האבוקדו לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף ומעבירים הכל לקערה.
  5. מעל מוזגים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
  6. כשהפאני פורי מוכנים, בעזרת כפית או אצבע כף היד נותנים מכה קטנה בראשם ויוצרים חור.
  7. ממלאים את הפאני פורי המנופחים בתערובת הסלמון ומגישים.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאני פורי בנינג’ה גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    יעל

    מתכון מצוין, בטעות נלחץ לי ציון נמוך

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה יעל

    Avatar
    צביה אבירם

    מה אפשר למלא עם אבוקדו בלי הדג?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין לזה ממש תחליף, אפשר פשוט לוותר על הדג ולהכפיל את הכמות של האבוקדו

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים