פיש אנד צ’יפס של ישראל אהרוני
תמיד רציתם לדעת איך להכין פיש אנד צ'יפס? לא תאמינו כמה זה קל. ישראל אהרוני מכין את אוכל הרחוב האנגלי בקלי קלות בליווי מיונז מתובל וטחינה אסיאתית
תמיד רציתם לדעת איך להכין פיש אנד צ'יפס? לא תאמינו כמה זה קל. ישראל אהרוני מכין את אוכל הרחוב האנגלי בקלי קלות בליווי מיונז מתובל וטחינה אסיאתית
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1553.9 קק״ל 9323.6 קק״לפחמימות 145.5 גרם 873.2 גרםשומן 75.9 גרם 455.2 גרםנתרן 1463.2 מ״ג 8779.1 מ״גחלבון 46.9 גרם 281.3 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרםשומן רווי 11.6 גרם 69.9 גרםכולסטרול 135.2 מ״ג 811.4 מ״גסידן 101.2 מ״ג 607.1 מ״גברזל 4.7 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 1018.3 מ״ג 6109.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 16.2 מ״גסגור
-
מרכיבים26
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1554
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1553.9 קק״ל 9323.6 קק״לפחמימות 145.5 גרם 873.2 גרםשומן 75.9 גרם 455.2 גרםנתרן 1463.2 מ״ג 8779.1 מ״גחלבון 46.9 גרם 281.3 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרםשומן רווי 11.6 גרם 69.9 גרםכולסטרול 135.2 מ״ג 811.4 מ״גסידן 101.2 מ״ג 607.1 מ״גברזל 4.7 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 1018.3 מ״ג 6109.5 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 16.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 26 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1554 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
דג
-
1 ק"ג דג לבן
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
בלילה
-
2 כוסות קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 כוסות בירה בהירה
-
1 ביצה L
ציפוי
-
1 חבילה פירורי פנקו
צ'יפס
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
מיונז מתובל
-
1 שן שום
-
1 חופן פטרוזיליה
-
1 צנצנת מיונז
-
2 כפות ממרח לימון כבוש
-
3 כפות רסק עגבניות
-
1/2 כפית מלח דק
טחינה אסיאתית
-
1 שן שום
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כוס טחינה גולמית
-
3 כפות רוטב סויה
-
3 כפות מירין
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית שמן שומשום
אופן הכנה
- מכינים את הדגים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר לטיגון או בווק.
- חותכים את הדגים לרצועות בגודל אצבע.
- מערבבים את הקמח עם התבלינים וטובלים את הדג בתערובת.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הבלילה.
- טובלים את נתחי הדג המצופה בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן עמוק כחמש דקות עד שנתחי הדג זהובים ופריכים ומוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הצ’יפס: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (עם הקליפה).
- מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח ומבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות. מסננים היטב.
- מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את המיונז המתובל: כותשים את השום באמצעות כותש שום. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- מערבבים בקערית את כל מצרכי המיונז ושומרים בצד.
- מכינים את הטחינה האסיאתית: קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים על מיקרופליין (או קוצצים דק).
- מערבבים בקערית את כל מצרכי הטחינה ושומרים בצד.
- מגישים את הפיש אנד צ’יפס לצד המיונז המתובל והטחינה האסיאתית.
אופן הכנה
- מכינים את הדגים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר לטיגון או בווק.
- חותכים את הדגים לרצועות בגודל אצבע.
- מערבבים את הקמח עם התבלינים וטובלים את הדג בתערובת.
- בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הבלילה.
- טובלים את נתחי הדג המצופה בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן עמוק כחמש דקות עד שנתחי הדג זהובים ופריכים ומוציאים לנייר סופג.
- מכינים את הצ’יפס: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (עם הקליפה).
- מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח ומבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות. מסננים היטב.
- מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים את המיונז המתובל: כותשים את השום באמצעות כותש שום. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- מערבבים בקערית את כל מצרכי המיונז ושומרים בצד.
- מכינים את הטחינה האסיאתית: קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים על מיקרופליין (או קוצצים דק).
- מערבבים בקערית את כל מצרכי הטחינה ושומרים בצד.
- מגישים את הפיש אנד צ’יפס לצד המיונז המתובל והטחינה האסיאתית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
במה אפשר להמיר את הבירה?
היי הילה, ניתן להמיר במים במידה ואין באפשרותך להשתמש בבירה בהירה
אפשר עם פילה אמנון????
בטח