פיתות ממולאות בעוף! פשוט, קל וטעים!

פיתות ממולאות בעוף! מתכון בשלושה שלבים פשוטים להכנה, למנה שהולכת להרשים את כולם בנראות ובטעם. אל תספרו להם שזה היה כל כך קל!
פיתות ממולאות בעוף! מתכון בשלושה שלבים פשוטים להכנה, למנה שהולכת להרשים את כולם בנראות ובטעם. אל תספרו להם שזה היה כל כך קל!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    682
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.0 קק״ל 1363.9 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 137.3 גרם
    שומן 27.1 גרם 54.3 גרם
    נתרן 2049.2 מ״ג 4098.3 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 78.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 141.5 מ״ג 282.9 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 412.3 מ״ג 824.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    682
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.0 קק״ל 1363.9 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 137.3 גרם
    שומן 27.1 גרם 54.3 גרם
    נתרן 2049.2 מ״ג 4098.3 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 78.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 6.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 141.5 מ״ג 282.9 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 412.3 מ״ג 824.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
נעמה פלד
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

הגשה


אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: אפיק גבאי
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: אפיק גבאי
  1. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון עוד כעשר דקות (שהבצל יהיה מקורמל).

    מטגנים את הבצל עד הזהבה. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים את הבצל עד הזהבה. צילום: אפיק גבאי

  2. מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שנתחי הפרגית מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
    מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. צילום: אפיק גבאי

    מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. צילום: אפיק גבאי
    מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. צילום: אפיק גבאי

  3. פותחים את הפיתות, מורחים טחינה בנדיבות (או שמן זית), ממלאים בתערובת הבשר, מפזרים בצל וסומאק ומגישים.
    פותחים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. צילום: אפיק גבאי
    פותחים את הפיתות וממלאים בתערובת הבשר. צילום: אפיק גבאי

    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי


יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם חייבים להכין:
פיתות ממולאות בעוף! פשוט, קל וטעים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    אריאל

    התיבול פשוט מצויין!!! אהבתי את הרעיון מתאים גם בתוך באגט. מה אומרים?

      Avatar
      מערכת Foody

      מעולה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות