פלחי תפוחי אדמה עם שום ותימין בנינג’ה סמארט ליד
כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
כל אחד צריך מתכון לתפוחי אדמה נימוחים שאי אפשר להפסיק לזלול! ישראל אהרוני בגרסתו לתפוחי אדמה בשום ותימין בנינג'ה פודי ללא צורך בתנור כלל
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.7 גרםשומן 6.7 גרם 40.2 גרםנתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות174
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 173.6 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.7 גרםשומן 6.7 גרם 40.2 גרםנתרן 517.4 מ״ג 3104.5 מ״גחלבון 2.8 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 4.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 1.1 מ״ג 6.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 174 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 שיני שום
-
4 כפות שמן זית
-
1 גבעול טימין טרירק העלים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
- מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
- בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
- בתום 3 דקות משחררים את האדים על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
- פותחים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
- מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.
אופן הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומנקבים בכמה מקומות בעזרת מזלג.
- מעבירים את תפוחי האדמה לסלסלת cook and crisp, המונחת בתוך הסיר הקרמי ומוזגים מעל 1/2 כוס מים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים לעוצמה נמוכה למשך 3 דקות ולוחצים על “התחל”.
- בינתיים מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, התימין המלח והפלפל השחור.
- בתום 3 דקות משחררים את האדים על ידי הזזה של השסתום העליון למצב Vent.
- פותחים את המכסה ומברישים את תפוחי האדמה שבסיר בתערובת התבלינים ושמן הזית.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית “טיגון באוויר חם” ומכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות למשך 25 דקות.
- מומלץ לפתוח את המכסה כבר לאחר 15 דקות ולבדוק אם הגעתם לצבע ולמרקם שאוהבים. אפשר מדי פעם גם להפוך את תפוחי האדמה כדי לקבל הזהבה טובה מכל הצדדים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
לא כתוב מתי צקיך לפרוס רת תפוחי האדמה, לפני ההברשה והטיגון באוויר החם או אחרי.
התמונה להמחשה בלבד. המתכון הוא לתפוחי אדמה שלמים, אך ניתן גם לפרוס אותם מלכתחילה ולהמשיך באופן ההכנה.
המוצר הזה חדש אצלי מבקשת לקבל מתכונים
היי רות,
יש המון המון מתכוני נינג’ה במתחם המיוחד שלנו. זה ממש אוצר!
https://foody.co.il/areas/ninja-foodi/