פלטת נקניקים לאירוח מושלם בשיא הסטייל!
פלטת נקניקים ססגונית ומהממת, מלאה בצבע, מרקם וטעם, עם ענבים, פירות יבשים, חמוצים ומטבלים. מתאימה לאירוח בסטייל שהאורחים שלכם לא ישכחו!
פלטת נקניקים ססגונית ומהממת, מלאה בצבע, מרקם וטעם, עם ענבים, פירות יבשים, חמוצים ומטבלים. מתאימה לאירוח בסטייל שהאורחים שלכם לא ישכחו!
- אורן לוקסנבורג
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2035.6 קק״ל 2035.6 קק״לפחמימות 276.6 גרם 276.6 גרםשומן 88.9 גרם 88.9 גרםנתרן 788.6 מ״ג 788.6 מ״גחלבון 63.0 גרם 63.0 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 14.5 גרםשומן רווי 13.9 גרם 13.9 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסידן 304.8 מ״ג 304.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 971.4 מ״ג 971.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות2036
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2035.6 קק״ל 2035.6 קק״לפחמימות 276.6 גרם 276.6 גרםשומן 88.9 גרם 88.9 גרםנתרן 788.6 מ״ג 788.6 מ״גחלבון 63.0 גרם 63.0 גרםסיבים תזונתיים 14.5 גרם 14.5 גרםשומן רווי 13.9 גרם 13.9 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסידן 304.8 מ״ג 304.8 מ״גברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 971.4 מ״ג 971.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 2036 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
נקניקים
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
1 חבילה פסטרמה במעשנה נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חבילה פסטרמה מקסיקנית נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חבילה פסטרמה מקורמלת פרוסה"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
1 חבילה פסטרמה מהגריל פרוסה"עוף טוב" עם הסימון הירוק
תוספות
-
7 עגבניות שרי צבעוניות קטנות
-
3 מלפפון גמדי קטנים
-
1 גזר בינוניקלוף
-
חופן ענביםאשכול ענבים ירוקים או אדומים
-
1 תפוז בינוני
-
חופן משמשים מיובשים
-
חופן אגוזי קשיו קלויים
-
חופן אגוזי ברזיל
-
חופן זית סורי
-
חופן זיתים שחוריםמגולענים
-
1 חבילה קרקרים
-
1/4 כוס חרדל דיז’ון
-
1/4 כוס דבש
-
1/4 כוס איולי חזרת
-
1/4 כוס שום קונפי
-
5 גבעולי בצל ירוק
-
7 עלי מרווה
אופן הכנה
- מעצבים את הנקניקים: חותכים את הפסטרמה המקסיקנית לאצבעות עבות כך שהתיבול מלמעלה נוכח בכל ביס.
- פורסים את הפסטרמה במעשנה לרוחבה באלכסון ואז שוב לפרוסות משולשות עבות. מחצית מהכמות מטגנים בשמן זית על אש נמוכה עד להשחמה, ומחצית משאירים טריים ומסדרים על מגש ההגשה בצורת שתי וערב.
- חותכים את הפסטרמה מהגריל לקוביות גדולות ומשפדים על קיסם ביחד עם זיתים שחורים ועגבניות שרי.
- מגלגלים את הפסטרמה הפרוסה מהגריל לרולדות קטנות.
- מקפלים את הפסטרמה הפרוסה מהמעשנה ל-4 בחופשיות.
- את עלי המרווה מפרידים מהגבעול, מטגנים בשמן זית על אש בינונית עד שהם פריכים, ומעבירים לנייר סופג.
- חותכים את כל הירקות לפרוסות או לרצועות ואת התפוז פורסים לפלחים.
- מעבירים את כל הרטבים לקעריות קטנות.
- מעצבים את המגש: מסדרים בכל פינה סוג פסטרמה אחר, מניחים את קעריות הדבש, החרדל והחזרת כל אחד באזור אחר של המגש.
- מניחים מניפות של קרקרים, מוסיפים נקודות צבע בעזרת אשכול הענבים והירקות, כל צבע בנפרד.
- מקשטים בחופן הפירות היבשים, האגוזים, עלי המרווה הפריכים ובפלחי התפוז.
- מגישים למרכז השולחן בליווי לחם טוב.
אופן הכנה
- מעצבים את הנקניקים: חותכים את הפסטרמה המקסיקנית לאצבעות עבות כך שהתיבול מלמעלה נוכח בכל ביס.
- פורסים את הפסטרמה במעשנה לרוחבה באלכסון ואז שוב לפרוסות משולשות עבות. מחצית מהכמות מטגנים בשמן זית על אש נמוכה עד להשחמה, ומחצית משאירים טריים ומסדרים על מגש ההגשה בצורת שתי וערב.
- חותכים את הפסטרמה מהגריל לקוביות גדולות ומשפדים על קיסם ביחד עם זיתים שחורים ועגבניות שרי.
- מגלגלים את הפסטרמה הפרוסה מהגריל לרולדות קטנות.
- מקפלים את הפסטרמה הפרוסה מהמעשנה ל-4 בחופשיות.
- את עלי המרווה מפרידים מהגבעול, מטגנים בשמן זית על אש בינונית עד שהם פריכים, ומעבירים לנייר סופג.
- חותכים את כל הירקות לפרוסות או לרצועות ואת התפוז פורסים לפלחים.
- מעבירים את כל הרטבים לקעריות קטנות.
- מעצבים את המגש: מסדרים בכל פינה סוג פסטרמה אחר, מניחים את קעריות הדבש, החרדל והחזרת כל אחד באזור אחר של המגש.
- מניחים מניפות של קרקרים, מוסיפים נקודות צבע בעזרת אשכול הענבים והירקות, כל צבע בנפרד.
- מקשטים בחופן הפירות היבשים, האגוזים, עלי המרווה הפריכים ובפלחי התפוז.
- מגישים למרכז השולחן בליווי לחם טוב.
הערות
- בפלטת אירוח הקו המנחה הוא שפע ועושר, ולכן כל ירק שאוהבים, שיכול להוסיף צבע ומרקם מעניינים לפלטה, יתקבל באהבה! מומלץ להקפיד על מגוון צבעים בכל אזור על המגש.
הערות
- בפלטת אירוח הקו המנחה הוא שפע ועושר, ולכן כל ירק שאוהבים, שיכול להוסיף צבע ומרקם מעניינים לפלטה, יתקבל באהבה! מומלץ להקפיד על מגוון צבעים בכל אזור על המגש.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן