-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 871.5 קק״ל 1743.1 קק״לפחמימות 52.5 גרם 105.0 גרםשומן 32.8 גרם 65.7 גרםנתרן 688.5 מ״ג 1376.9 מ״גחלבון 100.9 גרם 201.8 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.4 גרםשומן רווי 4.5 גרם 9.0 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 109.5 מ״ג 219.0 מ״גברזל 6.1 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 1250.4 מ״ג 2500.7 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות872
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 871.5 קק״ל 1743.1 קק״לפחמימות 52.5 גרם 105.0 גרםשומן 32.8 גרם 65.7 גרםנתרן 688.5 מ״ג 1376.9 מ״גחלבון 100.9 גרם 201.8 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.4 גרםשומן רווי 4.5 גרם 9.0 גרםכולסטרול 29.0 מ״ג 58.0 מ״גסידן 109.5 מ״ג 219.0 מ״גברזל 6.1 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 1250.4 מ״ג 2500.7 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 872 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייק
-
200 גרם אטריות ביצים
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 חזה עוף שלם בינוניים
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 שיני שום
-
1 כף שורש ג’ינג’ר
-
4 פטריות פורטובלו גדולות
-
6 פטריות שיטאקה מיובשות גדולים
-
3 גבעולי בצל ירוק
רוטב
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף רוטב סויה מתוקה
-
1 כפית שמן שומשום
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות. קוצצים את השום והג’ינג’ר. חותכים את הפורטובלו לקוביות ואת השיטאקה לחצאים. חותכים את הבצל הירוק באלכסון.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. מערבבים עם כף שמן, ממליחים ומפלפלים.
- מחממים 2 כפות השמן במבחת, מכניסים פנימה את האטריות, מהדקים לפנקיק ומטגנים 3 דקות מכל צד.
- מחממים את השמן במחבת אחרת ומטגנים את העוף עד שהוא משחים מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים ומוציאים לצלחת.
- מטגנים באותה המחבת את הבצל, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות. מחזירים את העוף ומערבבים.
- מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב.
- מוסיפים למחבת את הרוטב והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
- יוצקים את תכולת המחבת על הפנקייק ומגישים מיד.
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות. קוצצים את השום והג’ינג’ר. חותכים את הפורטובלו לקוביות ואת השיטאקה לחצאים. חותכים את הבצל הירוק באלכסון.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. מערבבים עם כף שמן, ממליחים ומפלפלים.
- מחממים 2 כפות השמן במבחת, מכניסים פנימה את האטריות, מהדקים לפנקיק ומטגנים 3 דקות מכל צד.
- מחממים את השמן במחבת אחרת ומטגנים את העוף עד שהוא משחים מכל הצדדים. ממליחים ומפלפלים ומוציאים לצלחת.
- מטגנים באותה המחבת את הבצל, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות. מחזירים את העוף ומערבבים.
- מערבבים בקערית את כל רכיבי הרוטב.
- מוסיפים למחבת את הרוטב והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
- יוצקים את תכולת המחבת על הפנקייק ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ללא גלוטן?
נכון 🙂