פסטייה עוף ופירות יבשים
פסטייה עוף ופירות יבשים: מנה חגיגית מהמטבח המרוקאי בהכנה קלה וזריזה במכשיר אחד ובפחות משעה. שכבות של עלי פילו פריכים עם מלית מתקתקה של עוף ושפע אגוזים
פסטייה עוף ופירות יבשים: מנה חגיגית מהמטבח המרוקאי בהכנה קלה וזריזה במכשיר אחד ובפחות משעה. שכבות של עלי פילו פריכים עם מלית מתקתקה של עוף ושפע אגוזים
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 709.9 קק״ל 4259.5 קק״לפחמימות 70.3 גרם 421.9 גרםשומן 39.9 גרם 239.2 גרםנתרן 806.0 מ״ג 4835.7 מ״גחלבון 18.7 גרם 112.4 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 41.4 גרםשומן רווי 7.9 גרם 47.4 גרםכולסטרול 42.5 מ״ג 255.0 מ״גסידן 104.3 מ״ג 626.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 721.0 מ״ג 4325.8 מ״גאבץ 98.5 מ״ג 591.0 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות710
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 709.9 קק״ל 4259.5 קק״לפחמימות 70.3 גרם 421.9 גרםשומן 39.9 גרם 239.2 גרםנתרן 806.0 מ״ג 4835.7 מ״גחלבון 18.7 גרם 112.4 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 41.4 גרםשומן רווי 7.9 גרם 47.4 גרםכולסטרול 42.5 מ״ג 255.0 מ״גסידן 104.3 מ״ג 626.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 721.0 מ״ג 4325.8 מ״גאבץ 98.5 מ״ג 591.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 710 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1 עוף שלם בינוני
-
4 בצלים בינונייםחתוכים לרצועות
-
1/2 כוס אגוזי מלך
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
-
1/2 כוס שזיפים מיובשיםמגולענים
-
1/2 כוס שקדים טבעיים
-
1/2 כוס משמשים מיובשים
-
2 כפות סילאן
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית אבקת מרק עוף
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית מלח דק
תערובת שקדים
-
1/2 כוס שקדים טחונים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף קינמון טחון
אופן הכנה
- מרתיחים עוף שלם 12 דקות בפונקציית סיר לחץ על מצב HIGH, מוציאים, מסננים ומפרקים את העוף לרצועות.
- מטגנים בצל ב-210 מעלות בפונקציה טיגון באוויר חם לחמש דקות.
- מוסיפים את העוף המפורק, שקדים, משמשים, אגוזי מלך, סילאן, חמוציות, שזיפים, כורכום, קינמון, מרק עוף ומלח.
- מפעילים שוב את פונקציית טיגון באוויר חם לכ-7 דקות.
- בסלסלה מניחים עלה פילו, מברישים בשמן/ ספרי שמן ומפזרים מעט מתערובת השקדים, חוזרים על הפעולה חמש פעמים, מניחים את המילוי, סוגרים, מברישים שוב בשמן ומפזרים פרוסות שקדים.
- אופים בסיר בפונקציית אפייה/צליה על 210 מעלות כ-15 דקות.
אופן הכנה
- מרתיחים עוף שלם 12 דקות בפונקציית סיר לחץ על מצב HIGH, מוציאים, מסננים ומפרקים את העוף לרצועות.
- מטגנים בצל ב-210 מעלות בפונקציה טיגון באוויר חם לחמש דקות.
- מוסיפים את העוף המפורק, שקדים, משמשים, אגוזי מלך, סילאן, חמוציות, שזיפים, כורכום, קינמון, מרק עוף ומלח.
- מפעילים שוב את פונקציית טיגון באוויר חם לכ-7 דקות.
- בסלסלה מניחים עלה פילו, מברישים בשמן/ ספרי שמן ומפזרים מעט מתערובת השקדים, חוזרים על הפעולה חמש פעמים, מניחים את המילוי, סוגרים, מברישים שוב בשמן ומפזרים פרוסות שקדים.
- אופים בסיר בפונקציית אפייה/צליה על 210 מעלות כ-15 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן