הפינוק של קרין – פרלינים משוקולד ועוגיות אוראו ב-5 דקות עבודה

לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
לא תאמינו כמה פשוט להכין לבד בבית פרלינים שוקולד ואוראו. עם 5 מרכיבים יוצרים ביס קטן ומתוק שנראה כמו פרלין מדוגם ומושקע בוויטרינת קינוחים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 356.7 קק״ל 4280.0 קק״ל
    פחמימות 40.3 גרם 483.4 גרם
    שומן 19.8 גרם 237.8 גרם
    נתרן 83.0 מ״ג 995.6 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 110.9 גרם
    כולסטרול 7.7 מ״ג 92.0 מ״ג
    סידן 76.0 מ״ג 912.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 19.0 מ״ג
    אשלגן 213.7 מ״ג 2564.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 356.7 קק״ל 4280.0 קק״ל
    פחמימות 40.3 גרם 483.4 גרם
    שומן 19.8 גרם 237.8 גרם
    נתרן 83.0 מ״ג 995.6 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 110.9 גרם
    כולסטרול 7.7 מ״ג 92.0 מ״ג
    סידן 76.0 מ״ג 912.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 19.0 מ״ג
    אשלגן 213.7 מ״ג 2564.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
קרין גורן
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. גוזרים את שקפי השוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
  2. ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול, ומערבבים.
  3. מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד. משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים.
  4. מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
  5. מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.

הערות

  • אפשר להכין את המתכון גם ללא השקף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפינוק של קרין – פרלינים משוקולד ועוגיות אוראו ב-5 דקות עבודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    גילי כברה

    היי קרין ,השתמשת בשוקולד רגיל? אני יודעת שבדרך כלל בדפי טרנספר מומלץ צימקאו,שפחות טעין ,האם יעבוד גם עם שוקולד פרה רגיל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גילי. כן, השתמשתי בשוקולד רגיל.

    Avatar
    טליה מנחם

    האם השקפים הם דפי טרנספר? איפה קונים אותם?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן לקנות את הדפים בחנויות המתמחות במוצרי אפייה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות