פרנץ׳ טוסט עם ריבת פטל ביתית
מתחשק לכם משהו מתוק, טעים וקליל? למה שלא תכינו פרנץ׳ טוסט עם ריבת פטל ביתית שמגישים בליווי קרם פרש. מנה נהדרת שמכינים במכשיר אחד
מתחשק לכם משהו מתוק, טעים וקליל? למה שלא תכינו פרנץ׳ טוסט עם ריבת פטל ביתית שמגישים בליווי קרם פרש. מנה נהדרת שמכינים במכשיר אחד
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 460.7 קק״ל 2764.3 קק״לפחמימות 88.4 גרם 530.5 גרםשומן 10.5 גרם 63.2 גרםנתרן 109.2 מ״ג 655.1 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 5.2 גרם 31.4 גרםכולסטרול 165.6 מ״ג 993.8 מ״גסידן 41.0 מ״ג 245.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 80.4 מ״ג 482.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות461
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 460.7 קק״ל 2764.3 קק״לפחמימות 88.4 גרם 530.5 גרםשומן 10.5 גרם 63.2 גרםנתרן 109.2 מ״ג 655.1 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 5.2 גרם 31.4 גרםכולסטרול 165.6 מ״ג 993.8 מ״גסידן 41.0 מ״ג 245.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 80.4 מ״ג 482.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 461 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
ריבה
-
1 ק"ג פטל טרי
-
1/2 ק"ג סוכר לבן
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כפית תמצית ונילאיכותית
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- בסיר הקרמי שמים את הפטל, מיץ הלימון, המים והסוכר ומערבבים. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים ל-15 דקות במצב HIGH ובסיום מערבבים ובודקים אם צריך עוד 10 דקות בישול. תלוי כמה סמיך אתם אוהבים את הריבה. קחו בחשבון שהיא מתייצבת עוד בקירור.
- מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
- מכינים פרנץ׳ טוסט: בקערה רחבה שמים ביצים, חלב, סוכר ותמצית וניל וטורפים היטב.
- חותכים את הלחם או החלה לפרוסות עבות וטובלים כל אחת בבלילה עד שהלחם סופג היטב את הנוזלים.
- שמים חמאה בסיר הקרמי ומפעילים על תכנית טיגון באוויר חם ומוסיפים טמפרטורה למשך 20 דקות. לאחר 2 דקות, כשהחמאה נמסה, שמים בפנים את הפרנץ’ טוסט וסוגרים ל-5 דקות. הופכים לצד השני לעוד 5-7 דקות או עד שהפרנץ טוסט זהובים.
- מגישים: בצלחת הגשה שמים פרנץ’ טוסט, ומעליהם ריבה. מאבקים באבקת סוכר ומגישים עם תלוליות קרם פרש.
אופן הכנה
- בסיר הקרמי שמים את הפטל, מיץ הלימון, המים והסוכר ומערבבים. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים ל-15 דקות במצב HIGH ובסיום מערבבים ובודקים אם צריך עוד 10 דקות בישול. תלוי כמה סמיך אתם אוהבים את הריבה. קחו בחשבון שהיא מתייצבת עוד בקירור.
- מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.
- מכינים פרנץ׳ טוסט: בקערה רחבה שמים ביצים, חלב, סוכר ותמצית וניל וטורפים היטב.
- חותכים את הלחם או החלה לפרוסות עבות וטובלים כל אחת בבלילה עד שהלחם סופג היטב את הנוזלים.
- שמים חמאה בסיר הקרמי ומפעילים על תכנית טיגון באוויר חם ומוסיפים טמפרטורה למשך 20 דקות. לאחר 2 דקות, כשהחמאה נמסה, שמים בפנים את הפרנץ’ טוסט וסוגרים ל-5 דקות. הופכים לצד השני לעוד 5-7 דקות או עד שהפרנץ טוסט זהובים.
- מגישים: בצלחת הגשה שמים פרנץ’ טוסט, ומעליהם ריבה. מאבקים באבקת סוכר ומגישים עם תלוליות קרם פרש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן