פשטידת פסטה מושלמת
מכירים את זה שנשארו לכם גבינות או פסטה במקרר ואין לכם מה לעשות איתם? הנה פתרון קל ומהיר להכנת פשטידת פסטה מטריפה וטעימה בטירוף שהולכת לגרוף כל כך הרבה מחמאות
מכירים את זה שנשארו לכם גבינות או פסטה במקרר ואין לכם מה לעשות איתם? הנה פתרון קל ומהיר להכנת פשטידת פסטה מטריפה וטעימה בטירוף שהולכת לגרוף כל כך הרבה מחמאות
- יעל קצב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2702.8 קק״ל 2702.8 קק״לפחמימות 147.7 גרם 147.7 גרםשומן 176.8 גרם 176.8 גרםנתרן 4556.6 מ״ג 4556.6 מ״גחלבון 126.7 גרם 126.7 גרםסיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 97.0 גרם 97.0 גרםכולסטרול 748.8 מ״ג 748.8 מ״גסידן 1004.0 מ״ג 1004.0 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1408.6 מ״ג 1408.6 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות2703
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2702.8 קק״ל 2702.8 קק״לפחמימות 147.7 גרם 147.7 גרםשומן 176.8 גרם 176.8 גרםנתרן 4556.6 מ״ג 4556.6 מ״גחלבון 126.7 גרם 126.7 גרםסיבים תזונתיים 10.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 97.0 גרם 97.0 גרםכולסטרול 748.8 מ״ג 748.8 מ״גסידן 1004.0 מ״ג 1004.0 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1408.6 מ״ג 1408.6 מ״גאבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 2703 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בצלים בינונייםפרוסים לעיגולים
-
2 כפות שמן זית
-
1 כף חמאה
-
1גביע או 250 גרם קוטג’
-
1 גביע שמנת חמוצה 27%אפשר עם פחות אחוזי שומן
-
200 גרם גבינה בולגרית
-
2 ביצים M
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
300 גרם פסטה פנהמבושלת ע"פ הוראות היצרן (אפשר להשתמש בכל פסטה שאוהבים) - המשקל לפני הבישול
-
40 גרם חמאהחתוכה לקוביות
אופן הכנה
- במחבת עם 2 כפות שמן זית וכף של חמאה מטגנים את הבצל עד שהוא שחום.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה מערבבים קוטג’, שמנת חמוצה, בולגרית, ביצים, מחצית כוס מוצרלה מגוררת (את השאר נשמור לפיזור מעל), פלפל שחור גרוס ובצל מטוגן.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל יחד.
- מפזרים על תחתית התבנית חצי מכמות החמאה. מעל מוזגים את הבלילה של הפשטידה ושמים שוב קוביות חמאה מעל. מפזרים את חצי הכוס של המוצרלה המגורדת שנשארה לנו מעל הכל.
- מכניסים את הפשטידה לתנור ל35-40 דקות. עד להזהבה של הגבינה מעל.
- מוציאים את הפשטידה מהתנור. מחכים 10 דקות כדי שהגבינות יתייצבו ובתיאבון!
**אם יש לכם גבינות אחרות כמו גבינה לבנה, גבינה צהובה, אשל וכו אתם לגמרי יכולים להשתמש בהם במקום.
אופן הכנה
- במחבת עם 2 כפות שמן זית וכף של חמאה מטגנים את הבצל עד שהוא שחום.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה מערבבים קוטג’, שמנת חמוצה, בולגרית, ביצים, מחצית כוס מוצרלה מגוררת (את השאר נשמור לפיזור מעל), פלפל שחור גרוס ובצל מטוגן.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים הכל יחד.
- מפזרים על תחתית התבנית חצי מכמות החמאה. מעל מוזגים את הבלילה של הפשטידה ושמים שוב קוביות חמאה מעל. מפזרים את חצי הכוס של המוצרלה המגורדת שנשארה לנו מעל הכל.
- מכניסים את הפשטידה לתנור ל35-40 דקות. עד להזהבה של הגבינה מעל.
- מוציאים את הפשטידה מהתנור. מחכים 10 דקות כדי שהגבינות יתייצבו ובתיאבון!
**אם יש לכם גבינות אחרות כמו גבינה לבנה, גבינה צהובה, אשל וכו אתם לגמרי יכולים להשתמש בהם במקום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם לתערובת הפשטידה מוסיפים רק 1/2 כוס גבינת מוצרלה וחצי כוס נוספת מפזרים על הפשטידה? ברשימת המרכיבים יש 1 כוס גבינת מוצרלה.
היי דורית, את צודקת, אכן לתערובת מוסיפים רק מחצית מהכוס. עודכן כעת באופן ההכנה כך שיהיה ברור. תודה רבה על עירור תשומת הלב!