סנו רקע

צנצנת חובה בכל שיש: עוגיות חמאה מעולות

עוגיות חמאה העוגיות הכי טעימות ופריכות שיש שכולם אוהבים - אין בית שהעוגיות האלה לא נמצאות, קבלו מתכון קל שאפשר להכין עם הילדים
עוגיות חמאה העוגיות הכי טעימות ופריכות שיש שכולם אוהבים - אין בית שהעוגיות האלה לא נמצאות, קבלו מתכון קל שאפשר להכין עם הילדים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
484 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    73
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.0 קק״ל 2919.2 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 389.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 135.2 גרם
    נתרן 5.3 מ״ג 212.1 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 7.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 1.9 מ״ג 75.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 9.2 מ״ג 367.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    73
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 73.0 קק״ל 2919.2 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 389.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 135.2 גרם
    נתרן 5.3 מ״ג 212.1 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 7.4 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 1.9 מ״ג 75.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 9.2 מ״ג 367.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מערכת Foody
X

484 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות חמאה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  2. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד שמתקבל בצק רך ואחיד. ניתן לקרר את הבצק במקרר במשך חצי שעה לצורך עבודה נוחה יותר.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומעבירים את החלק הראשון על משטח עבודה מרופד בנייר אפייה. משטחים קצת בעזרת הידיים ומכסים בנייר האפייה. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי 3-4 מ”מ.
  4. קורצים עוגיות בצורות שונות ומסדרים על גבי תבנית האפייה.
  5. אופים כ-10-12 דקות, או עד להזהבה קלה. מצננים על הרשת.
  6. זורים מעל את אבקת הסוכר ומגישים.

    עוגיות חמאה. צילום: שני הלוי
    עוגיות חמאה. צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים
צנצנת חובה בכל שיש: עוגיות חמאה מעולות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (46)

Avatar

    Avatar
    שפית מדופלמת123

    בתור שפית מקצועית ניתן לראות שהבצק דביק ומסריח והעוגיות מתוקות עד כדי להקיא. לא ממליצה להכין

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, נשמח לדעת מדוע הבצק יצא דביק. כמו כן, ניתן להפחית בכמות הסוכר

    Avatar
    אינה אינה

    לא ניתן לעבוד עם הבצק. יוצא דביק מידי, לא ניתן לחרוץ עוגיות. גם אחרי קירור של למעל משעה במקרר

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אינה. אולי לא מדדת נכון את המרכיבים? הבצק לא אמור לצאת כל כך דביק

      Avatar
      יפהמרציאנו

      רוצה להכין כמות יותר גדולה למשל קילו אפשר את הכמות הנכונה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יפה, פשוט להכפיל את כמות המצרכים בהתאם לכמות הקמח

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות