-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.3 קק״ל 3630.1 קק״לפחמימות 11.8 גרם 282.8 גרםשומן 7.8 גרם 186.4 גרםנתרן 0.5 מ״ג 12.2 מ״גחלבון 2.1 גרם 51.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 15.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 22.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.3 מ״ג 126.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 43.2 מ״ג 1036.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.3 קק״ל 3630.1 קק״לפחמימות 11.8 גרם 282.8 גרםשומן 7.8 גרם 186.4 גרםנתרן 0.5 מ״ג 12.2 מ״גחלבון 2.1 גרם 51.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 15.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 22.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.3 מ״ג 126.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 43.2 מ״ג 1036.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
כל בית חייב צנצנת עוגיות כזאת על השיש, לכל צרה שלא תבוא! קבלו באהבה מתכון לעוגיות סבלה נהדרות בטעמים מצוינים של חמאה, שקדים ופיסטוקים קלויים. כשהאורחים באים או כשהתיישבתם עם כוס קפה או תה, העוגיות האלו תמיד סוגרות את פינת המתוק!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 151 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1/2 כוס אבקת שקדים
-
קורט מלח דק
-
50 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
1/2 כוס שמן זית עדין
-
1/4 כוס מים קרים
-
1 כף תמצית וניל
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת השקדים, המלח והחמאה לתערובת אחידה במרקם פירורי.
- מוסיפים את שמן הזית, המים ותמצית הווניל ומעבדים לבצק אחיד.
- מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומאחדים הכל יחד.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומייצרים גליל. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקפיאים במשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את גליל הבצק לפרוסות, מסדרים בתבנית ואופים 15 דקות להזהבה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת השקדים, המלח והחמאה לתערובת אחידה במרקם פירורי.
- מוסיפים את שמן הזית, המים ותמצית הווניל ומעבדים לבצק אחיד.
- מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומאחדים הכל יחד.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומייצרים גליל. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקפיאים במשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את גליל הבצק לפרוסות, מסדרים בתבנית ואופים 15 דקות להזהבה.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן