וולקאם טו דה מידל איסט: קבב דג ברוטב יוגורט מתובל!
ארוחה ים תיכונית, קלילה וסופר טעימה של קבב דג ברוטב יוגורט. את הקבב מכינים תוך דקה בבלנדר, כך שאין כאן כמעט עבודה בכלל. והטעם? חלומי!
ארוחה ים תיכונית, קלילה וסופר טעימה של קבב דג ברוטב יוגורט. את הקבב מכינים תוך דקה בבלנדר, כך שאין כאן כמעט עבודה בכלל. והטעם? חלומי!
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 40.6 קק״ל 812.7 קק״לפחמימות 1.1 גרם 21.9 גרםשומן 2.1 גרם 42.6 גרםנתרן 208.0 מ״ג 4159.6 מ״גחלבון 4.2 גרם 83.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 14.9 גרםכולסטרול 11.3 מ״ג 225.5 מ״גסידן 20.7 מ״ג 413.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 199.8 מ״ג 3997.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות41
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 40.6 קק״ל 812.7 קק״לפחמימות 1.1 גרם 21.9 גרםשומן 2.1 גרם 42.6 גרםנתרן 208.0 מ״ג 4159.6 מ״גחלבון 4.2 גרם 83.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 14.9 גרםכולסטרול 11.3 מ״ג 225.5 מ״גסידן 20.7 מ״ג 413.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 199.8 מ״ג 3997.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 41 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
קבב
-
400 גרם דג לבןפילה
-
צרור פטרוזיליה
-
2 שיני שום
-
1/2 בצל סגול בינוני
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית קליפת לימון
-
1/4 פלפל צ’ילי ירוק בינוניחריף (למי שאוהב)
-
1 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
רוטב יוגורט
-
1 גביע יוגורט 3%
-
100 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
1/2 כפית שוםכתוש
אופן הכנה
- מכינים את הקבב: מכניסים את כל מרכיבי הקבב למעבד המזון ומפעילים על תכנית CHOP.
- יוצרים קבבים שטוחים בעזרת הידיים ומטגנים בשמן זית משני הצדדים עד להזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את היוגורט, השמנת החמוצה והשום הכתוש, עד שמתקבל רוטב אחיד.
- מגישים את הקבבים עם רוטב היוגורט ופיתות חמות.
אופן הכנה
- מכינים את הקבב: מכניסים את כל מרכיבי הקבב למעבד המזון ומפעילים על תכנית CHOP.
- יוצרים קבבים שטוחים בעזרת הידיים ומטגנים בשמן זית משני הצדדים עד להזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את היוגורט, השמנת החמוצה והשום הכתוש, עד שמתקבל רוטב אחיד.
- מגישים את הקבבים עם רוטב היוגורט ופיתות חמות.
מתכונים של דג שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
האם ניתן לאפות בתנור את הקבבים, במידה וכן כמה מעלות וכמה זמן?
כן, אפשר לאפות בתנור בחום של 180 מעלות, מצב אפייה, במשך כ-15 דקות, עד הזהבה ואז להפוך את הקבבים לצד השני ולהמשיך לאפות עד הזהבה.
התמונה כלל אינה תואמת את ההגדרה וההסבר על קבב דג.
היי פנינה, התמונה, התיאור והמתכון תואמים באופן מדויק. בהצלחה!