קונוס שניצלונים וסלט אבוקדו בהגשה סופר מרשימה!
קונוס צ'ונגו, שהוא מיני שניצל עסיסי בציפוי קריספי במיוחד, עם סלט אבוקדו מרענן. מנה מטורטייה מטוגנת כקונוס, שממלאים ומקבלים שילוב סופר מהמם
קונוס צ'ונגו, שהוא מיני שניצל עסיסי בציפוי קריספי במיוחד, עם סלט אבוקדו מרענן. מנה מטורטייה מטוגנת כקונוס, שממלאים ומקבלים שילוב סופר מהמם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.8 קק״ל 390.5 קק״לפחמימות 2.7 גרם 21.7 גרםשומן 3.6 גרם 28.7 גרםנתרן 3.6 מ״ג 28.6 מ״גחלבון 0.9 גרם 7.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.4 גרםשומן רווי 0.5 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.3 מ״ג 82.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 203.3 מ״ג 1626.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות49
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 48.8 קק״ל 390.5 קק״לפחמימות 2.7 גרם 21.7 גרםשומן 3.6 גרם 28.7 גרםנתרן 3.6 מ״ג 28.6 מ״גחלבון 0.9 גרם 7.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 18.4 גרםשומן רווי 0.5 גרם 3.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.3 מ״ג 82.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 203.3 מ״ג 1626.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 49 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 טורטיות גדולות גדולות
-
1/2 חבילה צ’ונגו מיני פופקורן של עוף טובמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
1 אבוקדו בינוניבשל
-
1 עגבנייה גדולה
-
1/2 בצל סגול בינוני
-
1 ליים בינוני
-
קורט מלח דק
-
חופן כוסברהקצוצה או בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
- ראשית, מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- שנית, פורסים את הטורטיות לחצי.
- מגלגלים כל חצי טורטייה לקונוס ותופסים את הקצוות עם קיסם.
- מכינים מנייר האלומיניום כדור קטן ומכניסים לקונוס כדי שישמור על צורתו בזמן האפייה.
- אופים את הקונוסים בתנור במשך כ-10 דקות.
- שולפים את הקיסמים מהקונוסים בעודם חמימים, כשהקונוס יתקרר יהיה קשה מאוד לשלוף את הקיסמים.
- כעת מטגנים את הצ’ונגו ומסירים מהאש.
- חותכים את העגבנייה לרבעים, ומוציאים את החלק הפנימי הצידה.
- חותכים לקוביות את החלק החיצוני של העגבנייה ומניחים בקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה גם את האבוקדו חתוך לקוביות.
- חותכים את הבצל הסגול לקוביות קטנות ומוסיפים.
- מוסיפים מעט מלח, ליים סחוט וכוסברה ומערבבים.
- ממלאים את הקונוסים בצ’ונגו ובסלט האבוקדו ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- שנית, פורסים את הטורטיות לחצי.
- מגלגלים כל חצי טורטייה לקונוס ותופסים את הקצוות עם קיסם.
- מכינים מנייר האלומיניום כדור קטן ומכניסים לקונוס כדי שישמור על צורתו בזמן האפייה.
- אופים את הקונוסים בתנור במשך כ-10 דקות.
- שולפים את הקיסמים מהקונוסים בעודם חמימים, כשהקונוס יתקרר יהיה קשה מאוד לשלוף את הקיסמים.
- כעת מטגנים את הצ’ונגו ומסירים מהאש.
- חותכים את העגבנייה לרבעים, ומוציאים את החלק הפנימי הצידה.
- חותכים לקוביות את החלק החיצוני של העגבנייה ומניחים בקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה גם את האבוקדו חתוך לקוביות.
- חותכים את הבצל הסגול לקוביות קטנות ומוסיפים.
- מוסיפים מעט מלח, ליים סחוט וכוסברה ומערבבים.
- ממלאים את הקונוסים בצ’ונגו ובסלט האבוקדו ומגישים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
צריך סירטון של הטכניקה לעשיית הקונוסים
היי תיקי, אופן ההכנה מפורט בצורה בהירה, באיזה חלק נתקלת בקושי?
נתתם לי רעיון מעולה לבופה של בת המצווה של בתי
איזה כיף!