במקום טיסה של 9 שעות – קוקיז בסגנון ניו יורק של קרין גורן
לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
לא צריך לטוס לארה״ב! קרין גורן מכינה קוקיז בסגנון ניו יורק: עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות, מתפקעות משוקולד כמו שרק האמריקאים יודעים להכין
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 476.6 קק״ל 5718.7 קק״לפחמימות 72.9 גרם 874.7 גרםשומן 23.5 גרם 281.7 גרםנתרן 302.5 מ״ג 3630.3 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.0 גרםשומן רווי 8.5 גרם 102.2 גרםכולסטרול 91.5 מ״ג 1097.8 מ״גסידן 24.4 מ״ג 292.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 182.1 מ״ג 2185.3 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 476.6 קק״ל 5718.7 קק״לפחמימות 72.9 גרם 874.7 גרםשומן 23.5 גרם 281.7 גרםנתרן 302.5 מ״ג 3630.3 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.9 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.0 גרםשומן רווי 8.5 גרם 102.2 גרםכולסטרול 91.5 מ״ג 1097.8 מ״גסידן 24.4 מ״ג 292.7 מ״גברזל 1.0 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 182.1 מ״ג 2185.3 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 477 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
3/4כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
3/4כוס או 180 גרם סוכר חום כההאו סוכר דמררה
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
-
300 גרם מטבעות שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
- מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
- מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
- הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה או שניתן להשתמש במשטח סיליקון לאפייה.
- מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד) ואופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה), שומרים בצנצנת עוגיות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וחום.
- מוסיפים ביצים, תמצית וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים קמח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים (ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר).
- מחלקים את הבצק ל-12 כדורים (בגודל אפרסק בערך).
- הופכים את תבניות התנור ומשמנים את תחתיתן בתרסיס השמן. מצמידים לשמן את נייר האפייה או שניתן להשתמש במשטח סיליקון לאפייה.
- מעבירים לתבנית במרווחים גדולים (העוגיות משתטחות ומתרחבות מאוד) ואופים כ-15 דקות (עד ששולי העוגיות זהובות).
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט להתייצבות (אחרת העוגיות תשברנה), שומרים בצנצנת עוגיות.
הערות
- העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות
הערות
- העוגיות יוצאות תפוחות יחסית מהתנור אבל שוקעות ונסדקות עם הקירור, וזה בדיוק מה שאמור לקרות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (24)
מה קרה אם בטעות שמתי כפית מלח?
ייצא לך קצת יותר מלוח (בטל בשישים לעומת הסוכר, אבל עדיין)
ואם אין לי מיקסר?? תשובה מהירה יש מצב,
היי אתי, אין צורך במיקסר, אפשר לערבב עם מטרפה ביד
יצא מצוין!!! בדיוק כמו עוגיית קוקיס של ארומה : ) שווה את ההכנה!
היי טליה! איזה כיף לשמוע. תמשיכי לשתף אותנו 🙂
בנוסף, חשוב לי לציין שאני השתמשתי בכוסמין לבן ובמטבעות שוקולד חלב וזה שיבח את העוגיה : )
היי טליה! איזה כיף לשמוע ותודה ששיתפת אותנו בשדרוג שלך 🙂