הפינוק האולטימטיבי – קוקילידה ביתית

אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את אחד מקינוחי הקיץ הכי טעימים שיש: קוקילידה ביתית. שתי עוגיות שוקולד רכות במיוחד עם מלית של הגלידה האהובה עליכם
אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את אחד מקינוחי הקיץ הכי טעימים שיש: קוקילידה ביתית. שתי עוגיות שוקולד רכות במיוחד עם מלית של הגלידה האהובה עליכם
  • אור בן אוליאל
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    347
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.6 קק״ל 2079.5 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 36.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 20.3 גרם
    נתרן 542.1 מ״ג 3252.5 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 35.2 מ״ג 211.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 116.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 171.9 מ״ג 1031.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    347
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.6 קק״ל 2079.5 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 36.6 גרם
    שומן 3.4 גרם 20.3 גרם
    נתרן 542.1 מ״ג 3252.5 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 35.2 מ״ג 211.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 116.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 171.9 מ״ג 1031.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
אור בן אוליאל
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

דיסקיות גלידה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה בינונית מערבבים אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. מוסיפים חלבונים וביצה וטורפים היטב לתערובת חלקה וצמיגית. אם התערובת נוזלית מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר בהדרגה.
  3. מפזרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כפות מהבלילה במרווחים של כ-2 ס״מ זו מזו.
  4. אופים כ-15 דקות, מוציאים ומצננים לחלוטין.
  5. מכינים את דיסקיות הגלידה: משטחים את הגלידה בין שני ניירות אפייה לעובי של 1 ס״מ, מקפיאים.
  6. מוציאים מהמקפיא ובעזרת כוס או חותכן חותכים את הגלידה לדיסקיות.
  7. מניחים דיסקית גלידה בין שתי עוגיות ושומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • ניתן להכין בגרסה פרווה ע״י שימוש בגלידה צמחית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפינוק האולטימטיבי – קוקילידה ביתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות