הפינוק האולטימטיבי – קוקילידה ביתית
אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את אחד מקינוחי הקיץ הכי טעימים שיש: קוקילידה ביתית. שתי עוגיות שוקולד רכות במיוחד עם מלית של הגלידה האהובה עליכם
אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את אחד מקינוחי הקיץ הכי טעימים שיש: קוקילידה ביתית. שתי עוגיות שוקולד רכות במיוחד עם מלית של הגלידה האהובה עליכם
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 346.6 קק״ל 2079.5 קק״לפחמימות 6.1 גרם 36.6 גרםשומן 3.4 גרם 20.3 גרםנתרן 542.1 מ״ג 3252.5 מ״גחלבון 3.3 גרם 19.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.0 גרםכולסטרול 35.2 מ״ג 211.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 116.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 171.9 מ״ג 1031.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות347
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 346.6 קק״ל 2079.5 קק״לפחמימות 6.1 גרם 36.6 גרםשומן 3.4 גרם 20.3 גרםנתרן 542.1 מ״ג 3252.5 מ״גחלבון 3.3 גרם 19.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.0 גרםכולסטרול 35.2 מ״ג 211.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 116.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 171.9 מ״ג 1031.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 347 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
דיסקיות גלידה
-
1 מיכל גלידת וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה בינונית מערבבים אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. מוסיפים חלבונים וביצה וטורפים היטב לתערובת חלקה וצמיגית. אם התערובת נוזלית מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר בהדרגה.
- מפזרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כפות מהבלילה במרווחים של כ-2 ס״מ זו מזו.
- אופים כ-15 דקות, מוציאים ומצננים לחלוטין.
- מכינים את דיסקיות הגלידה: משטחים את הגלידה בין שני ניירות אפייה לעובי של 1 ס״מ, מקפיאים.
- מוציאים מהמקפיא ובעזרת כוס או חותכן חותכים את הגלידה לדיסקיות.
- מניחים דיסקית גלידה בין שתי עוגיות ושומרים במקפיא עד להגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה בינונית מערבבים אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. מוסיפים חלבונים וביצה וטורפים היטב לתערובת חלקה וצמיגית. אם התערובת נוזלית מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר בהדרגה.
- מפזרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כפות מהבלילה במרווחים של כ-2 ס״מ זו מזו.
- אופים כ-15 דקות, מוציאים ומצננים לחלוטין.
- מכינים את דיסקיות הגלידה: משטחים את הגלידה בין שני ניירות אפייה לעובי של 1 ס״מ, מקפיאים.
- מוציאים מהמקפיא ובעזרת כוס או חותכן חותכים את הגלידה לדיסקיות.
- מניחים דיסקית גלידה בין שתי עוגיות ושומרים במקפיא עד להגשה.
הערות
- ניתן להכין בגרסה פרווה ע״י שימוש בגלידה צמחית
הערות
- ניתן להכין בגרסה פרווה ע״י שימוש בגלידה צמחית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן