< רקע נינג'ה

גלידה ביתית עם בירה בנינג’ה קרימי – כי גם למבוגרים מותר ליהנות!

אם כבר מכינים גלידה ביתית אז שתהיה מותאמת גם למבוגרים! קבלו מתכון להכנת גלידה ביתית מתוקה ומשגעת עם בירה בהירה ושמנת
אם כבר מכינים גלידה ביתית אז שתהיה מותאמת גם למבוגרים! קבלו מתכון להכנת גלידה ביתית מתוקה ומשגעת עם בירה בהירה ושמנת
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    387
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 386.5 קק״ל 1545.8 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 120.8 גרם
    שומן 26.8 גרם 107.1 גרם
    נתרן 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 61.6 גרם
    כולסטרול 113.9 מ״ג 455.7 מ״ג
    סידן 15.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 20.0 מ״ג 80.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    387
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 386.5 קק״ל 1545.8 קק״ל
    פחמימות 30.2 גרם 120.8 גרם
    שומן 26.8 גרם 107.1 גרם
    נתרן 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 61.6 גרם
    כולסטרול 113.9 מ״ג 455.7 מ״ג
    סידן 15.0 מ״ג 60.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 20.0 מ״ג 80.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

גלידה זה קינוח אהוב גם על ילדים וגם על מבוגרים. אבל האם יצא לכם לטעום גלידה שהיא בהגדרה מתאימה יותר למבוגרים? כזו היא גלידה בטעמי שמנת ובירה בהירה שמכינים בקלות בבית במכשיר נינג’ה יעודי.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה בסיר על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב, את השמנת המתוקה והבירה ומסירים מהאש.
  2. טורפים בקערה גדולה את הסוכר והחלמונים לאיחוד.
  3. תוך כדי ההקצפה של החלמונים והסוכר, מוסיפים באיטיות 1/4 מתערובת השמנת והבירה וטורפים לאיחוד. מוסיפים את יתר תערובת השמנת וממשיכים להקציף לאיחוד מלא.
  4. מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על להבה בינונית עד שהטמפרטורה מגיעה ל-80-90 מעלות (לא מביאים לרתיחה).
  5. יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
  6. לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
  7. כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
גלידת בירה1
גלידה ביתית עם בירה ושמנת. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל->  http://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות