< רקע נינג'ה

קוקילידה ביתית בנינג’ה קרימי

מתכון מתוק, טעים והכי קיצי שיש של קוקילידה ביתית מושחתת. שתי עוגיות שוקולודיות ממולאות בגלידה קרמית עשירה. תהנו
מתכון מתוק, טעים והכי קיצי שיש של קוקילידה ביתית מושחתת. שתי עוגיות שוקולודיות ממולאות בגלידה קרמית עשירה. תהנו
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.4 קק״ל 2060.3 קק״ל
    פחמימות 42.8 גרם 256.6 גרם
    שומן 14.8 גרם 88.5 גרם
    נתרן 53.0 מ״ג 318.3 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 46.7 מ״ג 280.3 מ״ג
    סידן 59.0 מ״ג 353.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 107.4 מ״ג 644.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 24 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.4 קק״ל 2060.3 קק״ל
    פחמימות 42.8 גרם 256.6 גרם
    שומן 14.8 גרם 88.5 גרם
    נתרן 53.0 מ״ג 318.3 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 53.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 28.2 גרם
    כולסטרול 46.7 מ״ג 280.3 מ״ג
    סידן 59.0 מ״ג 353.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 107.4 מ״ג 644.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

עוגיות


אופן הכנה

  1. מתחילים עם הגלידה: יוצקים את מרכיבי הגלידה לכוס הערבול של נינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
  2. מקפיאים למשך 24 שעות.
  3. מכינים את העוגיות: בוחרים בתוכנית “אפייה” בנינג’ה גריל, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 8 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
  4. בזמן שהמכשיר מתחמם מערבבים את ממרח השוקולד והביצה בקערה עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב.
  5. מכניסים את התערובת למקרר למשך 20 דקות.
  6. בעזרת כפות הידיים יוצרים עיגולים מהבצק של 30 גרם כל אחד.
  7. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את העוגיות על סלסלת טיגון האוויר, וסוגרים את המכסה.
  8. מרכיבים את הקוקילידה: שהגלידה הייתה לילה במקפיא מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
  9. כשהגלידה מוכנה גורפים כדור בעזרת כף גלידה, ומניחים במרכז העוגייה (על הצד השטוח שלה).
  10. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה.
  11. מגישים מיד ומפדרים באבקת סוכר.
קוקילידה ביתית בנינג'ה קרימי2
קוקילידה ביתית בנינג’ה קרימי. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות