קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה, עם גלידה ביתית בקלי קלות!
שירן מתתיהו במתכון לא שגרתי שהולך להפתיע את כולם - קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה עם גלידה ביתית שמכינים מקצפת ושוקולד בטעם קרמל מלוח
שירן מתתיהו במתכון לא שגרתי שהולך להפתיע את כולם - קוקילידה תפוצ׳יפס ללא אפייה עם גלידה ביתית שמכינים מקצפת ושוקולד בטעם קרמל מלוח
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9973.8 קק״ל 9973.8 קק״לפחמימות 4917.3 גרם 4917.3 גרםשומן 4998.2 גרם 4998.2 גרםנתרן 4897.1 מ״ג 4897.1 מ״גחלבון 4626.9 גרם 4626.9 גרםסיבים תזונתיים 4593.6 גרם 4593.6 גרםשומן רווי 4823.8 גרם 4823.8 גרםכולסטרול 4858.0 מ״ג 4858.0 מ״גסידן 5541.2 מ״ג 5541.2 מ״גברזל 4586.7 מ״ג 4586.7 מ״גאשלגן 7162.8 מ״ג 7162.8 מ״גאבץ 4579.4 מ״ג 4579.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות9974
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9973.8 קק״ל 9973.8 קק״לפחמימות 4917.3 גרם 4917.3 גרםשומן 4998.2 גרם 4998.2 גרםנתרן 4897.1 מ״ג 4897.1 מ״גחלבון 4626.9 גרם 4626.9 גרםסיבים תזונתיים 4593.6 גרם 4593.6 גרםשומן רווי 4823.8 גרם 4823.8 גרםכולסטרול 4858.0 מ״ג 4858.0 מ״גסידן 5541.2 מ״ג 5541.2 מ״גברזל 4586.7 מ״ג 4586.7 מ״גאשלגן 7162.8 מ״ג 7162.8 מ״גאבץ 4579.4 מ״ג 4579.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 9974 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 שקיות תפוצ’יפס100 גרם
-
10 פתי בר וניל
גלידה בלונדי
-
400 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
6 כפות חלב מרוכז
-
200 גרם קוביות שוקולד במילוי קרמלקרמל מלוח
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: בקערה, ממסים במיקרו שוקולד קרמל מלוח + 100 מ״ל שמנת מתוקה כדקה. מערבבים לאיחוד והמסה מלאה. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים.
- בקערת המיקסר מקציפים 400 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מערבבים את תערובת השוקולד לתוך הקצפת בתנועות קיפול.
- מעבירים לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה, מיישרים ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
- מכינים את העוגיות: בקערה, ממיסים במיקרו שוקולד, חמאה ושמנת כדקה וחצי. מערבבים לאיחוד והמסה מלאה.
- שוברים את הביסקוויטים ואת התפוצ׳יפס לחתיכות קטנות (אבל עדיין מורגשות, לא דק מידי) ושומרים 3 כפות שברי תפוצ׳יפס בצד.
- מעבירים את הביסקוויטים והתפוצ׳יפס לתוך תערובת השוקולד ומערבבים עד שכל השברים מצופים.
- מעבירים לתבנית 24 מרופדת בנייר אפייה ומהדקים הייטב את התערובת. מפזרים מעל את התפוצ׳יפס ששמרנו בצד ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
- קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ ושומרים במקפיא עד שהגלידה מוכנה.
- מרכיבים: מוציאים את הגלידה מהמקפיא וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ (למי שאין חותכן יכול לקרוץ גם עם כוס.
- מניחים כל דיסקית גלידה בין 2 עוגיות ושומרים עד להגשה במקפיא.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: בקערה, ממסים במיקרו שוקולד קרמל מלוח + 100 מ״ל שמנת מתוקה כדקה. מערבבים לאיחוד והמסה מלאה. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים.
- בקערת המיקסר מקציפים 400 מ”ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מערבבים את תערובת השוקולד לתוך הקצפת בתנועות קיפול.
- מעבירים לתבנית ריבוע מרופדת בנייר אפייה, מיישרים ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
- מכינים את העוגיות: בקערה, ממיסים במיקרו שוקולד, חמאה ושמנת כדקה וחצי. מערבבים לאיחוד והמסה מלאה.
- שוברים את הביסקוויטים ואת התפוצ׳יפס לחתיכות קטנות (אבל עדיין מורגשות, לא דק מידי) ושומרים 3 כפות שברי תפוצ׳יפס בצד.
- מעבירים את הביסקוויטים והתפוצ׳יפס לתוך תערובת השוקולד ומערבבים עד שכל השברים מצופים.
- מעבירים לתבנית 24 מרופדת בנייר אפייה ומהדקים הייטב את התערובת. מפזרים מעל את התפוצ׳יפס ששמרנו בצד ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
- קורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ ושומרים במקפיא עד שהגלידה מוכנה.
- מרכיבים: מוציאים את הגלידה מהמקפיא וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ (למי שאין חותכן יכול לקרוץ גם עם כוס.
- מניחים כל דיסקית גלידה בין 2 עוגיות ושומרים עד להגשה במקפיא.
בשיתוף עם תפוצ'יפס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן