רקע הנמל מעודכן

חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן ב10 דקות הכנה

עוגות קטנות ומטריפות - חיתוכיות של פיסטוק ושוקולד לבן מעוטרות בעלי ורדים מיובשים או פטל מיובש, קינוח מרשים ומהמם!
עוגות קטנות ומטריפות - חיתוכיות של פיסטוק ושוקולד לבן מעוטרות בעלי ורדים מיובשים או פטל מיובש, קינוח מרשים ומהמם!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4404
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4404.2 קק״ל 4404.2 קק״ל
    פחמימות 520.4 גרם 520.4 גרם
    שומן 173.9 גרם 173.9 גרם
    נתרן 818.6 מ״ג 818.6 מ״ג
    חלבון 55.0 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
    סידן 1815.5 מ״ג 1815.5 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 4326.4 מ״ג 4326.4 מ״ג
    אבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4404
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4404.2 קק״ל 4404.2 קק״ל
    פחמימות 520.4 גרם 520.4 גרם
    שומן 173.9 גרם 173.9 גרם
    נתרן 818.6 מ״ג 818.6 מ״ג
    חלבון 55.0 גרם 55.0 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרם
    כולסטרול 178.6 מ״ג 178.6 מ״ג
    סידן 1815.5 מ״ג 1815.5 מ״ג
    ברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 4326.4 מ״ג 4326.4 מ״ג
    אבץ 14.5 מ״ג 14.5 מ״ג
    סגור

פטיפור נשמע כמו משהו קטן ומתוק, ואכן הקינוח הזה הוא בדיוק כזה! פטיפור שוקולד לבן ופיסטוק עם ורדים מיובשים, כל כך מעט עבודה, אבל האורחים יהיו בטוחים שהשקעתם בו שעות! אז מה יש לנו? קינוח שהוא גם טעים, גם יפהפה וגם קל להכנה. אתם עוד כאן? רוצו להכין!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
ניצן סוסיד
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

פטיפור פיסטוק ושוקולד לבן

קישוט


אופן הכנה

  1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בתוך קערה גדולה, מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים לקערה את פצפוצי האורז, הפיסטוקים הקצוצים ומחית הפיסטוק ומערבבים היטב.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה של הנמל ומפזרים מעל עלי ורדים מיובשים או פטל מיובש.
  4. מעבירים למקרר עד להתייצבות.
  5. חותכים לקוביות קטנות ושומרים במקרר.
פטיפור פיסטוק ושוקולד לבן2
פטיפור פיסטוק ושוקולד לבן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Natali Davidovich

    מה ניתן לשים במקום עלי הורדים או הפטל

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר פשוט לוותר עליהם. בהצלחה!

    Avatar
    תפארת

    אני לא אוהבת פיסטוק, במה אפשר להחליף?.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את מחית הפיסטוק בחמאת שקדים/מחית נוגט ואת הפיסטוקים הקצוצים באגוזים אחרים קצוצים (אגוזי לוז / קשיו וכו’). בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות