קינוח מעורר: קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים
האורחים בדרך ואתם צריכים קינוח ברגע? למה שלא תכינו להם קינוח אישי של קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים טריים? שגב משה במתכון קל וטעים
האורחים בדרך ואתם צריכים קינוח ברגע? למה שלא תכינו להם קינוח אישי של קציפת אספרסו עם שברי עוגיות ותותים טריים? שגב משה במתכון קל וטעים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2534.5 קק״ל 10138.1 קק״לפחמימות 2062.6 גרם 8250.3 גרםשומן 2098.3 גרם 8393.1 גרםנתרן 2087.8 מ״ג 8351.4 מ״גחלבון 2053.2 גרם 8212.7 גרםסיבים תזונתיים 2050.9 גרם 8203.6 גרםשומן רווי 2079.4 גרם 8317.6 גרםכולסטרול 2193.2 מ״ג 8772.6 מ״גסידן 2134.9 מ״ג 8539.6 מ״גברזל 2050.8 מ״ג 8203.0 מ״גאשלגן 2221.7 מ״ג 8886.6 מ״גאבץ 2051.0 מ״ג 8203.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2535
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2534.5 קק״ל 10138.1 קק״לפחמימות 2062.6 גרם 8250.3 גרםשומן 2098.3 גרם 8393.1 גרםנתרן 2087.8 מ״ג 8351.4 מ״גחלבון 2053.2 גרם 8212.7 גרםסיבים תזונתיים 2050.9 גרם 8203.6 גרםשומן רווי 2079.4 גרם 8317.6 גרםכולסטרול 2193.2 מ״ג 8772.6 מ״גסידן 2134.9 מ״ג 8539.6 מ״גברזל 2050.8 מ״ג 8203.0 מ״גאשלגן 2221.7 מ״ג 8886.6 מ״גאבץ 2051.0 מ״ג 8203.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2535 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס אספרסוארוך
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%קרה מאוד
-
3 כפות סוכר לבן
-
או עוגיות אוריאו או ביסקוויטים
-
4 תותים בינונייםחתוכים לפרוסות
אופן הכנה
- מכינים במכונת הקפה אספרסו ארוך. מניחים בצד.
- מכניסים למיקסר עם וו הקצפה את השמנת המתוקה והסוכר ומתחילים להקציף.
- שוברים היטב את העוגיות ומכניסים פנימה למיקסר עד לקבלת קצפת אוורירית.
- מוסיפים את האספרסו אל הקצפת ומקציפים עוד כמה שניות.
- את הקציפה מעבירים לתוך שקית זילוף (לא חייב) ומזלפים בכוסות הגשה אישיות.
- מעל כל כוס עם קציפה מפזרים פרוסות תותים טריים.
אופן הכנה
- מכינים במכונת הקפה אספרסו ארוך. מניחים בצד.
- מכניסים למיקסר עם וו הקצפה את השמנת המתוקה והסוכר ומתחילים להקציף.
- שוברים היטב את העוגיות ומכניסים פנימה למיקסר עד לקבלת קצפת אוורירית.
- מוסיפים את האספרסו אל הקצפת ומקציפים עוד כמה שניות.
- את הקציפה מעבירים לתוך שקית זילוף (לא חייב) ומזלפים בכוסות הגשה אישיות.
- מעל כל כוס עם קציפה מפזרים פרוסות תותים טריים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן